3 spillere du bør kjøpe og selge før FPL-runden!

Skrevet av FantasyEspen

Med kun 3 runder igjen av sesongen er det lite som skal avgjøres i toppen. Man City har vunnet ligaen, og kampen om topp 4 er så godt som avgjort. Heldigvis er spenningen fortsatt stor i Fantasy Premier League, og vår Fantasy-ekspert har sett på runden og hvilke spillere man bør kjøpe og selge.

3 anbefalte kjøp

Raheem Sterling

Bare Salah har flere poeng enn Sterling, og det City viste i forrige kamp var så overlegent som du kan få det. Alltid i boksen for å score mål, og tilbyr også masse assist.

hd-raheem-sterling-manchester-city-fa-cup_1cm003g1zqiwo14mj0vsr10jt4

Gabriel Jesus

Når en av Aguero og Jesus blir skadet er regnestykket enkelt, man går for den som er skadefri. Vil få mye spilletid ut sesongen. Kom til masse sjanser sist. Bør komme poeng fremover.

Christian Eriksen

Inne i en meget god periode. Snitt på over 8 poeng de fire siste rundene. Tottenhams meget fine program med Watford (H), West Brom (B) og Newcastle (H) gjør ikke akkurat Eriksen mindre aktuell.

3 anbefalte salg

Marcos Alonso

Soner sin siste kamp i GW 36. Deretter venter dobbel med Liverpool og Huddersfield, før de gjester Newcastle i siste kamp. Ser bare clean-sheet mulighet her mot Huddersfield, hvor han kan bli rotert med Emerson, som har levert rimelig bra.Marcos-Alonso-1140x712

Wes Morgan

Mange inkluderte Leicester-kapteinen på wildcard-laget sitt. Har ikke vært annet enn en gedigen skuffelse. Ble faktiskt rotert borte mot Southampton hvor Leicester på mirakuløst vis klarte å holde nullen. Ser ut som Leicester takler bedre å holde buret rent på bortebane, og da er ikke 2 hjemmekamper i GW 37 det beste for øret.

 

Riyad Mahrez

 

Bare «grønne» kamper ventet fra GW 32-34, og poeng fra Mahrez var nesten en garanti. Totalt har det blitt 0 målpoeng. Ser ikke ut som det klikker for Leicester for tiden. Finnes bedre og spennende alternativer i samme prissjiktet._100332867_riyad_mahrez_getty

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑