Alle tips du trenger før Eliteserien Fantasy-runden!

Skrevet av Espen Nesse

Julaften og nyttårsaften er over, og vi må belage oss på hverdagen igjen. Gratulerer til alle som parkerte bussen med bergensere i runde 6! For dere som ikke gjorde det, vær snill å hold motet oppe! Vi er bare i runde 7.

 

FåDetPå

Hvor gode er ikke Brann om dagen? Hvis du av en eller annen syk grunn sitter uten Brannforsvar er det på tide å få det på. Vito Wormgoor (6.1), Gilli Rolantsson (6.7) og Taijo Teniste (5.6) er de beste alternativene. To av disse ser jeg på som et must-have. Sandefjord, Tromsø, Start, FKH og LSK i de fem neste.

 

Rundens viktigste tanke

Dobbeltrundene er over og vi har nok alle noen spillere som i hovedsak var ment å ha i disse to rundene. Det kan være lurt å sakte, men sikkert, få bort disse spillerne. Hvis man sitter for lenge på dem vil dem både falle i pris og eventuelt gi deg dårlige poengsummer fra benken. Eksempler er Løkberg, Karlsen, Floki, Granli og Storbæk.

 

 

Topp tre anbefalte kjøp.

 

  1. Steffen Lie Skålevik (6.6): Det er mye Brann i rundens artikkel, men hvem klarer å styre unna. Jobber utrettelig godt, og scorer i tillegg. Til en såpass lav pris bør han vurderes.8141afdf-3ac3-4762-8bd2-886ca27a43f4
  2. Babajide David Akintola (5.9): Nå fortjener han hele sitt fulle navn. Skaper det som er å skape for FKH. Blir noen tøffe kamper fremover, men over en lengre periode må man ha nigerianeren.
  3. Gilbert Koomson (8.6): Nok en angrepsspiller i Brann(!). Jeg anbefaler heller to forsvarsspillere enn dsse to, men en av de er nok gull! Koomson har vært sprek, og burde hatt flere målpoeng enn det han har. God én mot én og nydelig innleggsfot, fin å ta inn for Haugen.

 

To anbefalte salg.

 

  1. Fredrik Haugen (10.1): Risikerer å miste flere kamper etter duellen med Zachariassen. Vil falle i pris, og er for dyr til å ha på benk.4babeee1-25f3-4450-8ad1-9d5ea7a31ad9
  2. Eirik Ulland Andersen (9.2): Nå har vi mista nok kapital på denne mannen. Godsets program snur etter runde 10, da får han være på watchlisten igjen eventuelt.

 

 

Topp tre røverkjøp.

 

  1. Samúel Kári Fridjónsson (5.3): Strålende form. God kamp mot Molde, flere nøkkelpasninger og svært offensiv i sin indreløperposisjon. Enga er nok på gang nå, og har gode kamper fremover.
  2. Daniel Berntsen (5.1): Billig vei inn i offensive og målkåte Tromsø. Mye bedre alternativ enn Gamst i mine øyne. Mer om Berntsen nedenfor.
  3. Stian Aasmundsen (5.1): Vi holder oss i samme prisklasse og posisjon. Aasmundsen har både overbevist og motbevist meg. Han spiller ikke særlig offensivt, men tar dødballer og slår gode pasninger. Kan være fin å ha i KBKs brukbare kampprogram.

 

Tips til runden

 

Kaptein:

Gilli Rolantsson (6.7): Traff sist, og vi prøver igjen. Spiller på vingen igjen mot Sandefjord. Kan fint holde nullen her, og i tillegg skaffe målpoeng. Gjermund Åsen er også spennende.gilli-rolantsson_

 

Billig:


Daniel Berntsen (5.1): Copy-paste. Mål og målgivende på Alfheim sist, vil overraske meg om han ikke får til noe også mot KBK.

 

Diff:

Chidera Ejuke (7.7): Eies av 8%, noe som er en halv prosent over grensa. Nevnes likevel. Jeg tror Enga er på gang som nevnt i sted.

 

Donk:

Mike Jensen (9.5): Har ikke produsert noe som helst enda. Eies likevel av 13%, mest av hele RBK sin midtbane. Borte mot Godset blir ikke lett.

 

CS under 4.9:

Vegard Skjerve (4.9): FKH virker å være i samme form som bronsesesongen, mens Start enda går på tynn is. Kan bli tøft for Start å trenge gjennom haugalendingene, selv i Kristiansand.

 

Under lupen:

Ole Jørgen Halvorsen (6.9): Litt av og på om han spiller eller ei, men Sarpsborg skal reise kjerringa nå, og hvis Halvorsen da spiller kan det fort bli flere assists enn de to han har.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑