2 oddstips til Eliteserien runde 7

Skrevet av Marius Nyman

Da er det klart for runde syv. Nå er alle double gameweeks gjennomført. Alle lag har like mange kamper spilt og tabellen begynner å sette seg litt. Powell har fått fyken i Sandefjord og Brann er ubeseiret. Odd leverte sin beste kamp forrige runde og så mye bedre ut mot et Sarpsborg man forventer mer av. Tromsø ser rett og slett gode ut og Godset fortsetter å slite borte. RBK vinner kamper selv om de ikke er på sitt beste, men det kjennetegner vell et topplag å vinne kamper på dårlige dager?

Molde – Odd

Odd var fryktelig gode mot 08 sist kamp. Rashani var tilbake, de løp og utfordret. De satt tre kasser uten en spiss som er spiss! Broberg måtte ta den plassen, og fikk seg et mål. en ting som fortsatt er sikkert er at dette er en bingoliga som Rekdal sier så fint. Molde ligger der oppe, men har vært heldig mot Tromsø og Lillestrøm og uheldige mot VIF hvis det er lov å si. Nå skal man ta Odd sin prestasjon med en klype salt, men jeg likte det jeg så. Molde fikk juling av RBK som i likhet med Odd spiller en klar 4-3-3. Molde virket sårbare og hadde ikke noe å stille opp med. De fikk uavgjort mot et VIF som også benytter denne formasjonen. Jeg liker egentlig ikke å bry meg så veldig om formasjoner og slikt, men det lukter litt Odd.68685317

Od ligger til 5.6 per dags dato, noe som er for høyt spør du meg. Det er litt vågalt å gå på ren Odd seier, men + 0.5 er fin. Den får du til 2.40 og er for høy etter min mening. Jeg er enig i at Molde er favoritter, men så store? Nei.

Oddstips: Odd + 0.5 (Asian)  – 2.40 hos Mr Green.

TIL – KBK

Som nevnt tidligere så ser Tromsø veldig gode ut. Valakari har funnet sitt lag og hjemme virker de uslåelige. Berntsen, Åsen, Gamst og Espejord liker seg nå. Nilsen løper, Taylor skyter og Antonsen har funnet seg til rette sentralt. KBK kommer til å gå for uavgjort, men jeg tror ikke de klarer det. TIL ser rett og slett for solide ut på Alfheim. Det er fristende å gå for en liten AH-variant her og som sagt så gjort.

Oddstips: Tromsø -0.75 (Asian) – 1.88 hos Mr Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑