Oddstips til runde 8 i Eliteserien!

Skrevet av Marius Nyman

Forrige runde ble preget av lite mål hos hjemmelagene. Kun Stabæk og Ranheim klarte å putte mål i sine respektive hjemmekamper, det er ikke vanlig kost. Stabæk fikk endelig sin første seier for sesongen, LSK sliter. RBK gjør ikke mer enn de må og vinner en tøff bortekamp. Odd slår Molde etter en god kamp. Broberg spiller bra som spiss og kommer til å fortsette der tror jeg. Brann kjører på og holder nullen nok en gang, ryker den mot TIL som måtte ut i ekstraomganger mot Senja? Start tapte nok en kamp, men det var klare forbedringer å spore.

 Lillestrøm – Sandefjord

Dette er en kamp begge lagene må vinne. LSK har ikke funnet seg selv, men har vært uheldige i noen kamper. Sandefjord har sparket Powell og burde vise mer enn hva de gjorde mot Brann og i cupen. Jeg forventer en jevn kamp og synes ikke oddsen er rett her. Sandefjord har kvaliteter fremme som kan skape trøbbel for et seigt forsvar. Jeg tror vi vil se et skjerpet Sandefjord. LSK har også noe å bevise, de kom dårlig ut i fjor, i år er det verre.  I likhet med Sandefjord har LSK noen spennende spillere der framme som kan skape problemer for forsvaret til Sandefjord.syca5352

Sandefjord +1 ligger til 2.15, noe som er for høyt i en jevn kamp begge lagene må vinne. Personlig synes jeg det er verdi på rak Sandefjord-seier. Hvis du føler for litt spenning anbefaler jeg å prøve den også. Den ligger til 6 i odds.

Oddstips: Sandefjord +1 (Asian Handicap) – 2.15 hos Mr Green.

Kristiansund – Stabæk

Stabæk spilte cupkamp 03.05 og før det spilte de kamp 30.04. De stilte toppet lag mot Moss og sparte få spillere. Jeg tror det vil gi utslag borte mot et robust og fysisk KBK som valset over Bergsøy. Stabæk sliter borte, KBK er solide hjemme. Oddsen til KBK er dermed for høy imo. Jeg  forventer en jevn kamp, men tror Stabæk kan bli slitne mot slutten og gjøre feil på dødballer, der KBK er tunge.

Oddstips: KBK vinner – 2.20 hos MR Green

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑