Oddstips: Chelsea – Liverpool

Skrevet av Mattis Fiske

Dagens hjemmelag, Chelsea, «må» komme vinnende ut av dette oppgjøret om de skal ha en realistisk mulighet for den viktige fjerdeplassen – som så kjent gir plass i neste sesongs Champions League. Liverpool på sin side vil i realiteten være klare med ett poeng.

Chelsea har etter en heller svak periode fått fart på sakene igjen. Har vunnet sine fire siste kamper, inkludert FA-cup vinsten mot Southampton på Wembley for drøye to uker siden. De tre seierne i serien har vært ett-måls-seire mot henholdsvis Burnley, Swansea og Southampton. Hjemme på Stamford Bridge står de med svake 10-3-4. Langt under pari for et lag som Chelsea.

Liverpool sikret seg en plass i Champions League finalen for fire dager siden etter å ha slått Roma sammenlagt 7-6 over to kamper. Finalen spilles ikke før om tjue dager, og Liverpool trenger minst poeng her eller å vinne mot Brighton i siste runde for å holde Chelsea bak seg på tabellen. Bortelaget kommer nok til å stille best mulig her for å få den fjerdeplassen sikret så tidlig som mulig. Spørsmålstegnet er om semifinalen og avansementet kostet for mye, og Liverpool kommer med litt tunge bein.liverpool-celebration-mane-firmino-can_53obzq6dobbu1twwo25hf2dli

I serien må vi helt tilbake til 2014 for å finne sist Chelsea kom seirende ut av et oppgjør mot «The Reds». Da vant de 2-1 på Anfield etter at Diego Costa avgjorde like før slutt. Historien etter den kampen viser to Liverpool-seiere og fire 1-1-kamper. Spillere som er bekreftet ute til dagens oppgjør: Drinkwater, Matip, Can, Gomez, David Luiz og Oxlade-Chamberlain.

I mine øyne er hjemmelaget gjort til vel store favoritter her. Liverpool har vært gode mot de andre topplagene, og at de spilte for «bare» fire dager siden skal ikke ha så mye å si som mange vil gå uti fra. Vi prøver oss derfor på at Liverpool drar fra Stamford Bridge med minst det ene poenget de er ute etter.

Spillforslag: Liverpool +0.5 (Asian Handicap) – 1.65 hos Mr.Green

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑