Årets 5 beste spillere i Premier League 17/18

Skrevet av Anders Muren

Nå som årets sesong i Premier League er ved veis ende, tar vi fra FotballFans en titt på de fem beste spillerne fra 2017/18. Spillerne som har blitt inkludert i denne kåringen er valgt ut fra stabilitet, prestasjoner og statistikker fra sesongen 2017/18.

5. David de Gea (Manchester United)

Den spanske sisteskansen, som er en selvskreven spiller på laget til de røde djevlene fra Manchester, har levert nok en solid sesong. De Gea ser ut til å ta med seg ”golden glove 2018” som blir utdelt til den keeperen med flest ”clean sheets” gjennom en sesong. Spanjolen har vært den spilleren som har vært mest stabil og solid for de røde fra Manchester. Under årets sesong har han holdt nullen hele 17 ganger, samt som De Gea har reddet Mourinhos menn ved flere anledninger.david-de-gea-manchester-united_4b2dgny4wbbf19iw7xk0hqx4k

4. Harry Kane (Tottenham)

Etter nok en målrik sesong er Harry Kane en av de spillerne som Tottenham virkelig kan dra masse nytelse av. En mann som fortsatt har årene foran seg og som har lagt bak seg en av sine beste sesonger i Tottenham-trøyen. Det store engelske håp som leverer mål på bestilling har vært den mest stabile spilleren og er en av grunnene til at Tottenham ser ut til å sikre seg en plass blant de fire beste og en plass i Champions League. 27 mål og to assist (i skrivende øyeblikk) er ekstreme tall som engelskmannen legger bak seg.harry-kane-b

3. David Silva (Manchester City)

Mye har blitt skrevet og sagt om denne mannen. En ting er sikkert og visst, David Silva har gjort en av sine beste sesonger for Manchester City. En legende for de lyseblå fra Manchester som kan feire et velfortjent ligagull. Med fine tall som består av hele ni mål og elleve assists er David Silva en av de viktige brikkene bak en veldig solid sesong for Manchester City. Han topper mange offensive statistikker, har levert stabilt godt gjennom hele sesongen og gitt oss mange fine øyeblikk å se tilbake på.David-Silva

2. Kevin de Bruyne (Manchester City)

I en sesong hvor to magikere fra en annen verden har dominert i Premier League var det ekstremt vanskelig å velge årets spiller. De to soleklare favorittene bestod av en belgier og en egypter. Kevin de Bruyne endte opp på andreplass, men herreminhatt, hvilken sesong har de Bruyne levert og hvilke prestasjoner har vi vært vitne til!? En fantastisk spiller som har levert sterke åtte mål, 15 assist og flere vanvittige enkeltmannsprestasjoner. Den spilleren som har vært viktigst for det soleklart beste laget under årets sesong.skysports-kevin-de-bruyne-manchester-city-football_3910300

1. Mohamed Salah (Liverpool)

Som sagt var det umulig å skulle velge årets spiller i sesongen 2017/18. Det som veide for Salahs vei var på grunn av at dette er hans første fulle sesong i Premier League. Salah har figurert for et lag som tidvis i starten av sesongen har prestert under hva som er forventet. Det som er viktigst for at Salah tok med seg tittelen ”årets spiller” er på grunnlag av hans ekstremt sterke tall. 31 mål og ni assist er statistikk som vi ikke har sett på en stund i Premier League. I år har vi vært vitne til flere fantastiske prestasjoner fra trollmannen Salah. Han har levert stabilt på topp, Salah fortjener tittelen ”årets spiller 2017/18 i Premier League”.salah 1718

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑