Fantasy Eliteserien – Tips til Runde 9

Skrevet av Espen Nesse

Odd står frem som Eliteseriens formlag. Selv om det ble en tøff batalje i Notodden, ser det ut til at Fagermo har fått fart i skuta. På motsatt side finner vi Sandefjord og Start. Vinner nada og niks. Start skal forsåvidt få for 1-0 seieren mot Egersund, men begge disse skutene må få orden på kompasset, og det fort!

FåDetPå

Det føles litt “odd” å nevne en Odd-spiller her, men som nevnt er Odd i storslag om dagen. I tillegg har de et flott kampprogram i vente. Mannen som jeg mener bør inn på ethvert lag nå er Elbasan Rashani (7.5). Rashani bidrar i hvert eneste angrep, og har smelt avgårde 10 skudd på de siste tre matchene. Tre av de har endt i mål, og i tillegg har han notert seg for en målgivende pasning.

 

Topp tre anbefalte kjøp.

 

  1. Fredrik Nordkvelle (6.4): Det er ikke noe mer hokus pokus enn det. Snitt på nesten 9poeng de siste tre kampene. Ranheim, Sandefjord, Stabæk, Kristiansund og LSK på de neste fem. Jeg spår et snitt på 4-5 poeng over disse kampene. I matchene mot Molde og Odd hadde Nordkvelle en relativt lav gjennomsnittlig posisjon på banen, men i kampen mot Start brukte han over halvparten av tiden sin på Start sin banehalvdel. Jeg vil tro Odd sin tilnærming i den kampen vil være veldig lik de neste fem kampene.
  2. Steffen Lie Skålevik (7.0): Brann er best. Skålevik scorer mål. Klink!
  3. Eirik Ulland Andersen (9.2): Sagt mye negativt om Ulland i det siste, men programmet snur snart for Godset. Hjemme mot S08 passer ypperlig, da Sarpingene er helt ute av det. Meget god mot Glimt.

 

Topp tre anbefalte salg.

 

  1. Simen Wangberg (5.3): Så ikke særlig bra ut da han måtte av med skade mot Brann i Bergen. Uansett skal Gutan inn i det tøffeste programmet av samtlige.c7d88eec-11b3-4a09-ab5a-290ee91097b5
  2. Morten Gamst Pedersen (5.4): Leverer ikke målpoeng. Intet fint program i møte.
  3. Kristoffer Zachariassen (7.5): Er vel blitt fjerna fra mange lag nå, men for de som har valgt å vente på stjerneskuddet fra Sotra, så ber jeg dere nå om å gi opp håpet. Ingenting tyder på at hverken Sarpsborg eller Zacha vil prestere med det første, selv om programmet deres ser lysere ut.

 

Topp tre røverkjøp.

 

  1. Martin Broberg (5.4): Målpoeng siste tre. Spiller spiss, men vil vel forsåvidt ikke spille der lenger snart? Uansett en spennende mann å ha med.IMG_5349
  2. Mads Reginiussen (6.0): Det stopper bare ikke for Ranheim, og Reginiussen er hærfører!
  3. Erling Braut Håland (6.4): Endelig kom scoringen igjen for Håland. Han er rett og slett et beist, og vil bli en enormt god fotballspiller. Main man i Molde. Liten ankelskade, men er nok tilbake til helga.

 

Tips til runden

 

Kaptein:

Chidera Ejuke (7.9): Flere gode kamper på rad nå. Mangler bare det siste lille for å skinne fantasymessig. Har troa på at det skjer mot Sandefjord i morgen!

 

Billig:


Joakim Våge Nilsen (5.0): Fra verdens flotteste sted, Bømlo. Spiller på midten, satt opp som forsvar. Bidrar med målgivende her og der. Blir CS hjemme mot KBK.

 

Diff:

Eirik Ulland Andersen (9.2): Eid av 5.8%. Fremragende mot Glimt. Sarpsborg ute av det. Her slår gullfoten tilbake.

 

Donk:

Patrick Mortensen (8.6): Eid av 15.2%. Har bare scoret i en eneste kamp i år. Da så han ut til å være i gang, men neida. Ikke troa på dansken i Drammen.

 

CS under 4.9:

Kristoffer Haraldseid (4.9): FKH spiller hjemme, og da skal det kjempes med nebb og klør. Haraldseid var ute mot Start, men tilbake igjen mot VIF. Blir nesten overrasket hvis KBK scorer her.

 

 

Under lupen:

Fredrik Krogstad (5.4): God match mot Sandefjord. Har sammen med resten av LSK hatt en svak start på sesongen, men vendte endelig skuta mot Sandefjord, for deretter å slå ut KFUM Oslo i cupen. Krogstad er på sitt beste en god fantasymann, som han viste noen ganger i fjor. Mot Tromsø kan han fort lure inn et mål.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑