Oddstips til runde 9 i Eliteserien

Skrevet av Marius Nyman

Runde 8 er ferdig og vi beveger oss inn i runde 9. Mai er en måned med mange kamper og et tett kampprogram, det blir spennende ås e hvordan dette vil påvirke spillerne og klubbene. Brann er fortsatt ubeseiret og ser solide ut. Nå skal det sies at de ikke har hatt det vanskeligste programmet. RBK avga poeng mot Ranheim, som fortsetter sin gode start. Apropos Start, der går det trått om dagen. Nok et rødt kort som ødelegger litt av kampen, men det naive forsvarspillet holder ikke når serieleder Brann kommer på besøk. Videre har Odd en god rekke.  Godset, Molde og Sarpsborg er ikke helt der de skal være.

Haugesund – Kristiansund

Haugesund kom seg videre i cupen etter å ligget under mot Nest-Sotra, KBK røk mot gode gamle Hødd. Cup er cup og hvor mye vil dette påvirke kampen? Det er to lag som spiller jevne kamper. Mye 1-1 0-0 og uavgjort i kampene til begge lagene. Jeg kan se for meg en lignende kamp i Haugesund. KBK vil være fornøyd med ett poeng, Haugesund vil prøve å vinne hjemme. Jeg mener oddsen på KBK er for høy med tanke på lagenes tilnærming. Det lukter uavgjort eller en knepen seier til et av lagene. KBK har vist at de kan drepe bortekamper med son fysiske stil. I de tre siste kampene mellom lagene har vinneren vunnet med ett mål.

Oddstips: KBK +0.5 – 2.17 hos Mr Green

Strømsgodset – Sarpsborg

En duell mellom to lag som henger etter i medaljekampen og som vil henge enda mer etter om de taper. Dette kan bli en forrykende kamp med to lag som har individuelle spillere som kan gjøre det magiske om de har dagen. Godset må revansjere seg etter nok en dårlig bortekamp. Sarpsborg klarte ikke å tukte 10 Moldes 10 menn. Over 2.5 ligger til en fin pris etter min mening og må kjøpes. Det er selvsagt en risiko at ingen av lagene vil tape, men sånn som jeg ser det har ingen av lagene noe valg. Det må satses og vinnes.

Oddstips: Over 2.5 – 1.81 hos Mr Green  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑