Tips i Fantasy PL for siste runde!

Skrevet av FantasyEntusiasten

En siste mulighet etter en skuffende Dobbel Gameweek for de fleste står vi nå foran den siste sjarmøretappen i Fantasy Premier League: GW38. Mine største skuffelser i DGW 37: Jeg hadde skyhøye forventninger til Manchester City denne runden, men kun Leroy Sane og Fernandinho innfridde med henholdsvis 17 og 12 poeng. Gabriel Jesus, Raheem Sterling, Kevin De Bruyne og David Silva ble satset på av mange, men sviktet alle totalt.

Flere brukte også Triple Captain chipen på en av disse gutta. Dessverre ble det ingen suksess, noe som kanskje var den største grunnen til alles lave poengsummer. Flere hadde nok håpet på flere poeng fra godeste Harry Kane også, som endte på helt greie 12 poeng. Ingenting i forhold til året før, der han dunka inn 5 mål og 1 assist i samme GW37. Han fulgte deretter opp med hattrick mot Leicester i siste serierunde. Det spørs om vi får se en like dødelig Harry Kane denne runden, selv om han møter samme lag. Riktignok jakter han toppscorertittelen fra Salah, så motivasjonen er det lite å si på. salah 1718

En spiller som derimot leverte til de grader, og uten tvil var DGW-kongen, var Pierre-Emerick Aubameyang. De fleste hadde kvitta seg med Aubameyang for et par runder siden, noe som svir greit nå, etter hans utrolige 23 poeng. En annen spiller som mange har shippa ut, Marcos Alonso (£7.1m), slo like greit også til med 15 poeng. Selvfølgelig..

GW 38 – Hva nå? Siste runde er runden hvor du enten spiller safe for å holde din ledelse, eller gambler for å ta igjen de foran deg. Nå har man ingenting å tape, så her er det bare å satse! Jeg har derfor sett på ulike valg man kan ta for å tette den lille luka til den irriterende kompisen din.

Det er liten tvil om at kapteinsbindet står mellom Mo Salah og Harry Kane, men hvis du jakter i miniligaer, kan dette være spennende differentialvalg:

Tips til kjøp

Marko Arnautovic (£7.1m) – Ser veldig frisk ut om dagen og det lukter mål hver gang han nærmer seg 16-meteren. En typisk 15 poengs spiller, som fort setter et par kasser mot Everton.

Anthony Martial (£7.8m) eller Marcus Rashford (£7.3m) – Jose Mourinho har uttalt at både Martial og Rashford vil starte hjemmekampen mot Watford. Dette gjør naturlig begge til spennende kapteiner. anthony-martial-manchester-united_4k8e4sh1pa4217mcxvimm7oct

Wilfried Zaha (£7.1m) – 14 poeng i begge de 2 foregående hjemmekampene. Nå står skakkjørte West Bromwich på andre siden. Jeg ville vært livredd for å gå uten Zaha denne runden! Det har vært en berg-og-dalbane av en sesong, men alle gode ting har en slutt, så da satser vi på at denne blir bra. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑