Årets lag i Premier League 17/18

Skrevet av Anders Muren

Etter et langt år med herlige fotballscener fra den engelske toppligaen har vi fra fotballfans.net satt sammen det vi mener er årets lag fra sesongen 2017/18. Spillerne er valgt ut fra statistikker, spillerprestasjoner og stabilitet gjennom hele sesongen.

Formasjon: 4 – 3 – 3

Målvakt: David De Gea (Manchester United)

Spanjolen som ble kåret til årets spiller for Manchester United for fjerde gang siden han ankom klubben i 2011/12 legger nok en sterk sesong bak seg. Den spanske sisteskansen har holdt nullen hele 19 ganger. Han vant også «Golden Glove» denne sesongen.

Høyreback: Kyle Walker (Manchester City)

De siste årene har Manchester City ropt etter stabile backer. Det er nettopp det de har fått fra 50-millioners mannen Kyle Walker som ble signert fra Tottenham sist sommer. Walker har vært en stabilt god spiller gjennom hele sesongen og har levert seks assist. En viktig brikke for Peps soleklare seierherrer denne sesongen.

Midtstopper: César Azpilicueta (Chelsea)

Ropet etter stabile spillere har vært høyt for Chelsea denne sesongen. En av de få spillerne som har levert gode prestasjoner under hele sesongen er Azpilicueta. Chelsea har lenge kunne hatt glede av spanjolens gode prestasjoner. Også i år har han vist gode ferdigheter i forsvarsrekken til Contes menn. Med imponerende seks assist og to mål fra midstopperposisjon mener jeg han fortjener en plass i årets lag 2017/18.

Midtstopper: Nicolás Otamendi (Manchester City)

Den mest solide og beste forsvarsspilleren i årets utgave av Premier League. Beistet fra Argentina har funnet sin posisjon under Pep og har strålet som aldri før. Også med fire mål i viktige kamper er han en selvskreven brikke i årets lag 2017/18.nicolas-otamendi-manchester-city-united_vwq3gmakb3am1xy48bghfhuhj

Venstreback: Ashley Young (Manchester United)

Spilleren som har blitt omskolert fra ving til back. Young har gjennomført omskoleringen med glans. Årets sesong har vært en av hans beste i Manchester United trøyen og Young har levert gode tall fra venstrebackposisjonen med to mål og fire assist. De røde fra Manchester har skreket etter stabile backer, men de har funnet en god form for stabilitet i snart 33-år gamle Ashley Young.

Midtbane: Kevin de Bruyne (Manchester City)

Selvskreven spiller i dette laget. En fantastisk spiller som har levert på toppnivå stabilt i hele år. Nesten hver kamp har magikeren fra Belgia levert magiske øyeblikk. Med 16 assist og åtte mål er det ingen som kan nekte de Bruyne en plass i årets lag.

Midtbane: Fernandinho (Manchester City)

Terrieren fra Brasil har lagt bak seg en fantastisk sesong for tittelvinnerne. Han har kanskje ikke de beste tallene eller de magiske driblingene, men Fernandinho bidrar med så mye mer i den defensive og taktiske delen av det magiske mannskapet til Pep Guardiola. En av de viktige bærebjelkene som et hvert mesterlag trenger.fernandinho-720x405

Midtbane: David Silva (Manchester City)

En midtbane som er dominert av City-spillere, men fortjent er det. Spanjolen som kanskje har levert sin beste sesong i himmelblå drakt fra Manchester har gjort seg fullt fortjent til plass på årets lag. Med sterke tall som elleve assist og ni mål har spanjolen vært en av de viktigste og mest stabile spillerne til Pep.

Angriper: Roberto Firmino (Liverpool)

Spilleren som har levd i skyggen av årets spiller i Premier League. Firmino har lagt bak seg en ekstremt sterk sesong med hele 15 mål og syv assist. Firmino bidrar også med en hel del mer for Klopps mannskap og kan bli regnet som en av Liverpools viktigste spillere. Angriperen fra Brasil har gjort seg fortjent til en plass på årets lag.

Angriper: Harry Kane (Tottenham)

Englands største håp er en de få selvskrevne spillerne på ethvert sammensatt lag fra Premier League. Mannen med 30 solide mål og to assist er en av grunnene til at Tottenham tviholder på en topp-fire plassering. Ser ut til å komme på andre plass når det kommer til toppscorertittelen, men har lagt bak seg en meget sterk sesong.655273-harry-kane-reuters

Angriper: Mohamed Salah (Liverpool)

Hva mer kan man si? Salah er en fantastisk spiller og er det første navnet på ethvert lag som skal kombineres. Under årets Premier League sesong har trollmannen fra Egypt levert solide 10 assist og 32 mål i hans første fulle Premier League sesong. Det er bare å bøye seg i støvet for Mohamed Salah.

 

Slik ser årets lag ut i Premier League fra oss:

årtslgpl1718
5 fra Man City, 2 fra Liverpool, 2 fra Man City, 1 fra Tottenham, 1 fra Chelsea

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑