Fantasy ESN – 16.mai-runden!

Skrevet av Espen Nesse

Norges egen Boxing-Day er her, 16mai! At det er 17.mai som er Norges nasjonaldag er bare tull, det er dagen før det skjer! Ranheim og FKH gir seg aldri med å vinne, vil det ta slutt? Kan Start og Sandefjord reise kjerringa? Var Odd bare et blaff? Med fantasyøyne er Eliteserien alltid en hard nøtt å knekke, men igjen prøver jeg selvfølgelig å gi dere rundens tips!

FåDetPå

Mads Reginiussen (6.1): Om formen vil ta slutt for Ranheim? Ja, det vil nok komme en dupp, men per nå tyder det ikke på det. Reginiussen burde vært fast inventar i RBK, så god er han nå. 6 mål på 6 kamper! Jeg kommer ikke på noen bedre, Mads er for god.69711576

 

Rundens viktigste tanke

Vent med å bytte til like før fristen. Vi får faktisk sett samtlige lagoppstillinger før den tid. Ha helst en plan klar slik at du slipper å hastetenke og styre bare minutter før det er for sent. I tillegg vil jeg opplyse om at 16.mai er dagen hvor alt kan skje. Noen hjemmelag kommer ikke til å takle presset, og dermed vil det komme overraskelser. Prøv dere gjerne på en liten diff denne runda!

 

Topp tre anbefalte kjøp.

  1. Ole Jørgen Halvorsen (6.8): Sarpingene vinner i siste match før kampprogrammet snur. Nå kan de ta med seg boosten inn i de såkalt «enkle» kampene. Halvorsen tar straffene, i tillegg til hjørnespark. Kan være spennende fremover.
  2. Sam Johnson (9.2): Scorer igjen. Som tidligere nevnt virker han såpass stabil og god at han rett og slett fremstår som Eliteseriens beste spiss fantasymessig.
  3. Eirik Ulland Andersen (9.2): For en skuddfot! Burde vært flere poeng her, men ender bare med 6. 4(!) nøkkelpasninger er status fra SofaScore, det bør resultere i assister etterhvert.

 

Topp tre anbefalte salg.

  1. Nicklas Bendtner (12.9): Drar om ikke lenge til VM. På tide å dumpe en altfor dyr danske.
  2. Aleksander Søderlund (11.5): Benkes nok frem til Bendtner reiser. Kan bli spennende etter den tid.
  3. Gjermund Åsen (7.4): Var spådd tilbake sist, men ble ikke med likevel. Tromsø litt ute av form nå, tøft program i møte. Har Åsen gjort sitt nå?

 

Topp tre røverkjøp.

  1. Amor Layouni (5.7): Bodø/Glimt har gått fire kamper uten tap. Seier sist mot Molde. Layouni med fire assist på disse kampene.
  2. Erik Tønne (4.7): Tønne må man bare ha. Nesten gratispoeng fra den tidligere England-proffen.
  3. Frederik Gytkjær (6.8): Sjeldent høye poengsummer, men kan nesten ses på som Eliteseriens Lukaku. Peiser inn et mål i annenhver match omtrent, og FKH ser ikke ut til å gi seg enda!

 

Tips til runden

 

Kaptein:

Ole Jørgen Halvorsen (6.8): Eid av 5.4%, og en diffekaptein. Mye allerede nevnt. Halvorsen har entusiasmen og drivkraften som trengs for å ordne fantasypoeng.

 

Billig:


Amor Layouni (5.7): Eid av bare 0.2%. En spiller som har gått under radaren selv med målgivende pasninger i fleng. Treffer hodet til Opseth i morgen!

(Vet ikke omfanget av smellen han har pådratt seg.)

 

Diff:

Daouda Bamba (6.8): Hvis denne ikke går, tar du da skylda @FantasyFans? Bamba er nok en spiss som fortsetter med å score mål. Ranheim er intet clean sheet-lag, Bamba scorer vel igjen.

 

Donk:

David Akintola (6.5): Eid av 27.5%. Selv med statistikk og form som taler i mot, tenker jeg at FKH får et tøft i Bergen. Typisk 16mai overraskelse dette her, men Brann virker så ufattelig solide.

 

CS under 4.9:

Aslak Falch (4.8): Har blitt noen runder med Aslak her, men nå venter Start hjemme. Lukter ikke mål av sørlendingene.

 

Under lupen:

Franck Boli (6.8): Det må skje en overraskelse en plass. Jeg ser for meg den i Oslo. Boli har mye å revansjere etter bommene mot RBK. Nå sittern’!

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑