Oddstips: 16.mai-spesial med Mr Green

Skrevet av Marius Nyman

Fotballens nasjonaldag er rett rundt hjørnet. Fullsatte tribuner, stemning og is. Blir det bedre? Vi har slaget om Nord-Norge som det feteste derbyet. Uansett motstander og kamp blir det en fest, og hvem kan gå med hevet hode i 17.mai-toget? I fjor endte seks av åtte kamper med borteseier! Det viser at disse kampene lever sitt eget liv. Når man i tillegg tar med det tette kampprogrammet er det mye som kan skje. I samarbeid med våre venner i Mr. Green har vi spikret sammen en liten 16.mai-spesial med en preview til hver kamp, og noen fine oddstips!

Bodø/Glimt – Tromsø

Slaget om Nord-Norge! Glimt med en meget fin seier borte mot Molde forrige runde, mens Tromsø tapte mot Lillestrøm. Det skiller to poeng mellom lagene, det er derby og 16.mai. Dette kommer til å bli intensivt og tett. En kamp som kan bikke begge veier, mange kort og høy temperatur. Det store spørsmålet er om Gjermund Åsen er klar, er han det så løfter det Tromsø betraktelig. Alt tyder på at han er tilbake.

Oddstips: Tromsø +0 (Asian Handicap) til 2.60 hos Mr Green

 

Kristiansund – Ranheim

I 2016 spilte begge disse lagene i OBOS. Etter det har det vært to treningskamper og en cupkamp, hvor statistikken er 1-1-1. Ranheim forsetter sin forrykende sesong anført av Mads Reginiussen. De kjører på med indreløpere inni 16-meteren og mater på, rett og slett et godt fotballag. De kommer til Kristiansund med selvtillit og tro, men KBK vil slå tilbake etter tapet mot Haugesund. Forventer ikke mange mål her.

 

grn16mai
Slik ser menyen ut for 16.mai hos vår partner Mr. Green – Trykk på bildet for å få velkomstbonus og spille på kampene

Vålerenga – Stabæk

Oslos østkant mot Bærum på 16. mai. Dette kan bli en flott kamp om publikum kjenner sin besøkelsestid. Stabæk var fryktelig uheldig som ikke klarte å skåre mot RBK forrige runde. Da går det som det må gå og de fikk en i fleisen. Vålerenga gjorde jobben borte mot Sandefjord etter mål fra Sam Johnson. Dette er to lag med styrkene sine offensivt, kan vi vente et målshow?

Oddstips: Over 2.75 til 1.86 hos Mr Green

Sarpsborg 08 – Start

To lag som ikke har kommet så godt i gang som dem ønsket. Sarpsborg riktignok ikke like ille som Start. Hva skal man si om Start? Klarer et lag tappet for selvtillit å ta poeng bort mot Sarpsborg 16. mai? Sarpsborg som fikk seg en boost etter seieren mot Godset, som var noe heldig med tanke på de utallige stolpeskuddene til Godset. Jeg kan ikke se noen annen vinner en Sarpsborg i denne.

 

Rosenborg – Lillestrøm

Rosenborg fortsetter å vinne uten å imponere. De gjør det de må, og hvis dette er bunnivået, så frykter jeg toppnivået. Lillestrøm fikk seg en etterlengtet seier borte mot TIL og så friske ut i første omgang, men de dabbet av i andre. Rosenborg og 16. mai fører til et forventningspress, og trønderne vil gå 17.mai-toget med hodet hevet. Jeg forventer et bedre RBK og seier her.

tcc6d437
Rosenborg vant forrige kamp mellom lagene i mesterfinalen i vår.

 

Odd – Sandefjord

Odd du Odd. Spilte en fryktelig god første omgang borte mot Ranheim, før de kollapset helt i andre. De har et ungt og spennende lag på gang i Skien, nå må de bare bli litt mer stabil. Sandefjord tapte nok en kamp etter sparkingen av Powell. Hva skal til? Må de få inn en rendyrket 3-backs mann? Er det mange av de? Ikke vet jeg, men forsetter det sånn så rykker de ned. Odd er favoritter her, men på 16. mai kan alt skje.

 

Molde – Strømsgodset

En forventet toppkamp før sesongen, Godset har 9 poeng mens Molde har 14. Molde er 11 poeng bak Brann, Godset er 16 poeng bak. Igjen er det en kamp begge må vinne, og igjen lukter det mål. Nå skal det sies at Godset har sett fryktelig svake ute borte i år, men nå kan de ikke slakke av mer. I Molde er det murring, og de er avhengig av en seier for å henge med. Lukter over her. Og jeg kjøper den.

Oddstips: Over 2.5 mål til 1.81 hos Mr Green

Brann – Haugesund

Bergen mot Haugesund, stadion er utsolgt og begge lagene er i form. Haugesund har imponert meg i år, jeg hadde tippet dem lengre ned (noe som fortsatt kan skje), men sånn de spiller nå ser jeg ikke hvordan. Grindheim, Akintola, Våge Nilsen og en Gytkjær på topp. Det er gode spillere som jobber hardt. Brann forsetter å mate på, holder nullen og sanker poeng. Jeg forventer en jevn affære, men en knepen Brann -seier.

maxresdefault
Brann slo Haugesund 3-1 i fjor på Brann Stadion.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑