Tips for kjøp og salg i Fantasy ESN Runde 11

Skrevet av Espen Nesse

Plutselig står nok en serierunde for tur, og igjen spilles alle kampene på samme dag. Det var en festaften for mange 16.mai. Vi fikk ny rekord vel(?) i antall fantasypoeng i Eliteserien da Amin Askar seilte opp på hele 24 poeng. Creds til dem som henta fantasy-podcasteren før runden. Anbefaler å lytte på podcasten: “Fantasy med Askar og Klaussen”!

FåDetPå

Erik Tønne (4.9): Vi holder oss i Ranheim. Tønne har hatt klippekort i tipsene mine, og han blir bare mer og mer attraktiv for hver gang. Nå tok Tønne straffe mot KBK, og selv om Karlsen kanskje tar straffene når han er på banen, vil dette bety gull for oss fantasyfolk. Molde står på andre banehalvdel nå, men det skal ikke hindre oss i å hverken kjøpe eller starte tønna!69711576

 

Rundens viktigste tanke

Som forrige gang får vi nå sett nesten samtlige lagoppstillinger før fantasy-fristen. Dette kan gi gull! Blant annet henta Martin Sleipnes, Amin Askar like før frist, da han så at Askar starta på vingen hjemme mot Start. Jeg vedder på at det kommer nok et eksempel på dette i morgen.

 

Topp tre anbefalte kjøp.

  1. Martin Broberg (5.6): 7, 6, 8, 7, 17. Salah trodde du? Nei, dette er Odds egen Martin Broberg. Bedre fantasyform skal man lete lenge etter. Presterer både på topp og i treeren bak.
  2. Amin Askar (5.5): Ingen overraskelse at han anbefales. 24(!) poeng forrige runde. Nå ser det ut til at Askar spiller konstant, om det er på ving eller back kan vel enda variere, men det gjør han ikke mindre attraktiv.
  3. Marcus Pedersen (11.0): Det er denne perioden jeg har venta på. Fra runde 11 kommer de «enkle» kampene på rekke og rad for Godset. Pedersen smeller inn noen kasser nå.

 

To anbefalte salg.

  1. Brannforsvar: Har du triplet bak er det på høy tid å fordele risikoen mer. De fem neste blir en real test for bergenserne. Tenker det holder med én forsvarer nå.
  2. Nicklas Bendtner (12.8): Selv med scoring sist er det bare å selge. Tre tøffe kamper nå, og han reiser uansett snart til VM.52947c2e-8b4b-469f-b38c-54e7ff41862c

 

Topp tre røverkjøp.

  1. David Akintola (6.6): Fortsatt et røverkjøp! FKH på vei inn i et enklere kampprogram nå, og formen fortsetter. Akintola kan fint snurre rundt med Meling.
  2. Amor Layouni (5.7): Ingen umiddelbar poengfangst etter tirsdagens anbefaling. Likevel var Layouni som forventet offensiv og farlig mot Tromsø.
  3. Markus Kaasa (4.9): Får stadig tillit av Fagermo. Ung og fremadstormende type som vil mye. Odd har enda noen fine kamper i vente.

 

 

Tips til runden

 

Kaptein – Marcus Pedersen (11.0) KBK slapp inn tre mot Ranheim. Hvis Godset skrur på bryteren nå kan de score minst like mange.

Billig – Ola Brynhildsen (5.0): Presterer fortsatt. Kommer til muligheter. Odd har slitt borte fra Skien.

Diff – Floki Finnbogason (5.8): Iskald siden runde to. Begge scoringer på hjemmebane. Dempsey er ferdig, og Start trenger en ny giv. Eid av 4.2%.

Donk – Bismar Acosta (5.9): Eid av 15.5%. Jeg tror LSK scorer. Acosta er også den som har minst sjanse for å bidra med noe offensivt i mine øyne.

CS under 4.9 – Aslak Falch (4.9): Sarpsborg seiler frem som den største favoritten til å holde nullen.

Under lupen – Patrick Mortensen (8.7): Så kom scoringen. Sandefjord er helt ute. Kunne nesten gitt han bindet også.

Lykke til!

En kommentar om “Tips for kjøp og salg i Fantasy ESN Runde 11

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑