Oddstips: Runde 11 i Eliteserien

Skrevet av Marius Nyman

17.mai er over, bryllupet i England er over og nå kan vi kose oss med norsk ball igjen. Brann slapp inn sitt første hjemmemål på 16. mai, Tromsø vant noe heldig mot Glimt. Jeg er snart tom for ord når det kommer til Ranheim etter nok en sterk kamp. Godset sliter virkelig og Odd valset over stakkars Sandefjord. RBK, VIF og Sarpsborg vant alle greit.

Haugesund – Rosenborg

Haugesund har virkelig imponert meg denne sesongen og ser virkelig solide ut og har mange spennende spillere. De holdt seg bra borte mot Brann selv om de kom under trykk i noen perioder. I første del av andre omgang var de det klart beste laget. Rosenborg vant komfortabelt, men kunne fint fått noen mål i mot hadde LSK vært effektive. Jeg venter bare på at noen skal straffe RBK og jeg tror Haugesund kan finne på det. Haugesund vant begge oppgjørene i fjor, og Haugesund er et bedre lag i år enn i fjor.ahDSC_0382

Rosenborg er selvfølgelig solide i år, men jeg føler det er noe som lugger. Og borte mot Haugesund kan det virkelig lugge. Et kontringssterkt lag som har litt x-factor på topp og på kant kan stelle i stand trøbbel for seriemesterne fra Trondheim.

Oddstips: Haugesund +0 (Asian Handicap) – 2.63 hos Mr Green.

Sandefjord – Sarpsborg 08

Sarpsborg valset over Start, Sandefjord ble slaktet av Odd og vi får hele 1.87 på at Sarp skal vinne? Jeg kan ikke se hvordan et Sandefjord tappet for selvtillit, uten noe forsvarspill og uten permanent trener skal ta dette Sarpsborg-laget som er i dytten. Selvfølgelig begynner det å haste for Sandefjord, men Sarpsborg vil også prøve å henge seg på der oppe.

Ser man på forsvarspillet til Sandefjord alene så er det verdi å hente her. Tar man i tillegg med Sarpsborg sine offensive spillere så lukter det B på kupongen, og det blir det.

Oddstips: Sarpsborg vinner – 1.87 hos Mr Green.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑