ESN Fantasy Tips – Runde 12

Skrevet av Espen Nesse

MaiMadness går inn i sin siste runde. Personlig ikke vært noe opptatt av det, da fokuset ligger på sesongen i sin helhet. Likevel et gøy tilbud for de som kommer seint inn eller har fått en fryktelig start. Vi nærmer oss snart halvspilt i Eliteserien. Dette går unna!

 

FåDetPå

David Akintola (6.7): FKH er per nå favoritter i alle sine ni neste kamper. Akintola er involvert i alt, og selv mot RBK og Brann skaper han liv og røre. Hvis du ikke har Akintola inne, mener jeg at det nesten er verdt et hit for å få han på plass. Heldigvis er han enda såpass billig!

 

Eksperttipset

Hvis det ikke brenner noe sted i laget ditt anbefales det å spare byttet. Å ha to overganger til samme tidspunkt er gull. Det blir som et lite wildcard hvor man kan rydde opp litt i rekkene med -4 for eksempel. Stol på de du har hentet, og gi de noen kamper før du hitter de bort eventuelt.

 

 

Topp 5 anbefalte kjøp

 

  1. Marcus Pedersen (10.9): Her setter jeg fixtures foran form. Selv om Pedersen ikke har scoret på lang tid, må det nesten snu nå. Godset hjemme er noe helt annet enn borte.
  2. Ole Jørgen Halvorsen (6.8): Straffeskyttere vil man alltid ha. Peker seg ut som det beste alternativet offensivt fra Sarpsborg.
  3. Alexander Stølås (5.5): Er vel klar nå? Blanket i kun 2 av 10 kamper(!) Skuddfot fra en annen verden og innleggsfot som er minst like god. Kampprogrammet må også trekkes frem.
  4. Mads Reginiussen (6.8): Fortsetter å score, og fortsetter å prestere. Kan gi poeng i hver eneste kamp han spiller.
  5. Alexander Søderlund (11.5): Gøy for Søderlund å sette to kasser i sin hjemby. Scoret mye på Haugesund stadion før. Søder er the main man i angrepet nå, og med Bendtner på tur bort kan man like greit kaste haugalendingen inn med en gang.AD4_1268.jpg

 

2 anbefalte salg

 

  1. Chidera Ejuke (7.7): Spiller nesten spiss, men likevel er han iskald. Programmet til Enga er tøft!
  2. Fredrik Aursnes (6.0): Man blir ikke klok på Molde, og Aursnes har ikke levert mer enn en assist etter den gode serieåpningen. Benket sist.

 

 

Tips til runden:

 

Kaptein:

Marcus Pedersen (10.9) – Har ikke scoret et spillende mål siden runde 5. Da scoret han hattrick. Siden den gang har kun RBK og Sarpsborg vært på besøk i Drammen. Som alle vet er Godset best hjemme, og nivået til Sandefjord er på bunn. Nå kommer hjemmekampen hvor skuta skal snus.69710736

 

Kan benkes:

Her presenterer jeg spillere som kan settes på benken til kommende runde.

Gilli Rolantsson (7.0) – Spiller borte mot RBK. I tillegg har de fleste flere av Brannforsvarerne. Ville heller starta Wormgoor, bonusmagnet og straffeskytter.

Gjermund Åsen (7.2) – Har også tøff motstand i FKH. Kun slått Glimt borte, og det er på Alfheim målbonansaen foregår. Jeg tror FKH holder tett.

 

Bør startes:

Her presenterer jeg spillere som bør startes i runden som kommer.

Daouda Bamba (6.9) – Har scoret 4 av 6 borte. 2 av målene mot FKH og RBK. Selvom KBK spiller på Skagerak, er både form og stats i Bambas favør. La han spille!

Erik Tønne (5.1) – Starter man hver eneste kamp. Få som har tenkt å benke ham nå, men beskjeden om at han alltid skal spille måtte jeg bare få frem. Med Karlsen ute kommer også Tønne til å ta straffer! Kapteinsalternativ?

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑