Oddstips – Rosenborg v Brann

Skrevet av Marius Nyman

Vi nærmer oss halvspilt sesong og ting begynner å sette seg. Eller gjør de det? Hvor lenge klarer Ranheim å henge med i toppen? Skal Godset ha en bedre sluttspurt i år en i fjor? Og er OGS ferdig i Molde? Noe som er sikkert er at Brann og Rosenborg er de to beste lagene i Norge, og de møtes til dyst på søndag. Dette blir en virkelig test for Brann, men også for Rosenborg. Jeg håper spenningen holder helt inn i år, helst til siste runde.

Rundens godbit (ja VIF-LSK er også fin). Et fullsatt Lerkendal tar imot serieleder Brann til en rysare av en kamp. Rosenborg har virkelig fått opp dampen, og vinner kamper selv på dårlige dager. Brann virker preget av det tøffe kampprogrammet, skader og suspensjoner. Sivert er tilbake, nå er spørsmålet om Barmen er klar. Og skal Braaten spille back igjen? Ruben skal være klar, så jeg forventer at Gilli går over på høyreback. Rosenborg har noen spørsmål rundt Bendtner og de Lanlay.52947c2e-8b4b-469f-b38c-54e7ff41862c

Brann kommer til Lerkendal ubeseiret, men slitne. Nå har de fått litt tid på å komme seg til hektene så jeg forventer et Brann som angriper. Men man vet aldri med LAN og hva han kan finne på. Rosenborg har fire seire på rad og har en fin flyt. Helland har mobilisert trønderne, bergenserne har gjort det samme. Det forventes fullsatt borteseksjon.

Så er det store spørsmålet, er lagene så jevne/ujevne som bookiene skal ha det til? Rosenborg ligger rundt 1.80, mens Brann ligger til rundt 4.60. Jeg mener at det ikke er så stor forskjell på lagene, men skjønner selvfølgelig at Rosenborg er favoritter. Jeg tror det vil bli en fysisk kamp, og er det en plass Brann er sterke så er det i det fysiske spillet. Klarer Rosenborg å matche Brann på dette kan blir det vanskelig for Brann. Legger man alt til side så tror jeg på en jevn kamp som ender med en ettmålsseier. Dermed føler jeg at Brann +0.5 er veldig fint priset.

Oddstips: Brann +0.5 – 2.08 hos Mr Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑