Tips til Fantasy ESN: Runde 13

Skrevet av Espen Nesse

En liten Eliteserie-pause er unnagjort og vi skal i gang med den trettende runden. VM starter til fredag, og vi vil da også få en «frihelg» fra den norske toppdivisjonen. Dette kan gjøre det noe vanskelig å finne de rette spillerne inn mot runden, da pausene nærmest kan ødelegge for flyten de ulike spillerne og lagene er i.

 

FåDetPå

Amin Askar (5.7): Askar er den aller heteste spilleren i Eliteserien nå. Kategorisert som forsvar, men kunne like gjerne spilt spiss. 36 poeng de siste tre kampene er absurd. Sarpsborgs program kan også tyde på noen clean sheets for Askar.a85be345-b340-4b8f-8999-622e3a2cf238

 

Topp fem anbefalte kjøp.

  1. Ulrik Saltnes (6.0): Endelig viser Saltnes at han også kan gi målpoeng i den øverste divisjonen. Fjoråret var fantastisk for både han og Glimt, men noe tråere i år. Levert gode kamper siden runde 7, og det har ligget litt i kortene at det snart måtte løsne. Jeg tror Ulrik er et tog å hoppe på!
  2. Alexander Stølås (5.4): Stølås har sammen med FKH levert varene siden sesongåpningen. Har som nevnt bare to runder han har blanket. Man finner ikke sikrere poengfanger enn Stølås i det bakre ledd.
  3. Ohi Omoijuanfo (8.9): To mål siste to kamper. Ingen heidundrandes sesong, men står med seks pinner som slettes ikke er verst. Scorer i to på rad for deretter å gå målløs neste tre, det mønsteret er skapt for å brytes.
  4. Torbjørn Kallevåg (6.4): Bømlingen har vist at han tar nivået i Eliteserien til de grader. Ligger litt under radaren og har selvsagt vært i skyggen grunnet David Akintola. Kallevåg viser en forståelse for spillet som flere misunner. Blir nok aldri noen eksplosjonskamp fra denne mannen, men en scoring og målgivende her og der er jeg sikker på at kommer. Fin diff!
  5. Ole Jørgen Halvorsen (6.9): Jeg har nevnt Halvorsen noen ganger nå. Kort oppsummert: God pris, straffer, hjørnespark, gode innlegg, form og fixtures.

 

To anbefalte salg.

  1. Lasse Nilsen (4.8): Hvor ble det av Eliteseriens Marcos Alonso? Er han i samme gate som Alonso selv var over en periode i forrige PL-sesong? Ett mål og èn assist holder ikke, hvertfall ikke når det er gått år og dag siden forrige involvering. Kampprogrammet er fælt.
  2. Kristoffer Løkberg (5.5): Reginiussen og Tønne kan levere i hver match, mens Løkberg trives best hjemme. Uten en alt for stor begrunnelse tror jeg ikke Løkberg vil levere målpoeng i samme frekvens som han har gjort hittil i år.

 

 

Tips til runden:

 

Kaptein:

Ohi Omoijuanfo (8.9): Klarer ikke å finne noen tydelige kapteinsvalg denne runden. Derfor ser jeg på Ohi som en mulig kandidat. To mål og to skudd i tverrliggeren de siste to kampene. Kanskje det blir tosifra poengsum nå?4806266

 

Kan benkes:

 

Sam Johnson (9.5): Imot alle kunstens regler å benke en spiss til en slik verdi. Jeg sier ikke at han skal benkes, men hvis laget er bra, og det er vanskelig å benke noen, kan Johnson være en benkekandidat. Littegrann ute av rytmen, og Brann i Bergen er en vanskelig plass å snu det på.

 

Fredrik Nordkvelle (6.4): Av og på. Vet ikke hva man får. Akkurat som med hele Odd. To tap på rad, og det blir ikke enklere på Åråsen.

 

 

Bør startes:

 

Ole Jørgen Halvorsen (6.9) og Patrick Mortensen (8.7): Sarpsborg er som nevnt i form. Jeg tror ikke vi skal la oss skremme av Ranheim. Blir fort mye mål her.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑