2 oddstips til runde 13 i Eliteserien

Skrevet av Marius Nyman

I runde 12 vant hjemmelagene seks kamper, mens bortelagene  vant to kamper. Det ble ingen uavgjort. Brann viste mesterlige takter borte mot Rosenborg og vant kampen. Så skal det sies at Rosenborg aldri skulle fått Bendtner sitt mål annullert, men slik er det. I fjor gikk det mot Brann. Ranheim fikk seg en real nesestyver oppe i nord, Stabæk lekker, Haugesund er solide, Godset fikk en etterlengtet seier og Odd tapte nok en gang.

Start – Strømsgodet

Begge lag har fått ny trener siden sist. Selveste Kjetil Rekdal tar over skuta på permanent basis, BP tar over Strømsgodset midlertidig. Jeg er meget spent på inngangen til kampen og hvordan de to trenerne legger opp kampplanen. Det er ingen tvil om at Godset har mer kvalitet en dette unge Start-laget. Jeg har dog trua på Rekdal og hans taktikkeri. Ny trener-effekten er velkjent og jeg tror Start skal klare å få med seg et resultat. Ny giv og entusiasme mot et Godset som også har en «ny» trener i den forstand BP kan kalles ny.rekdal start NTB scanpix

Ser man utelukkende på resultatene fram til nå så er Godset favoritter, men ikke med så mye som oddsen skal ha det til. Ja de har bedre kvalitet og enkeltspillere, men når kollektivet ikke funker så hjelper det lite. Jeg nekter å tro at Rekdal tillater noen walkover i sin første kamp som Start-trener. Jeg velger dermed å spiller Start +0.

Oddstips: Start +0 (Asian Handicap) – 2.85 hos Mr Green

Tromsø – Rosenborg

Tromsø har vært meget solide hjemme og har kun ett tap på Alfheim i år. Det er et lag som kan spille ut de fleste lag oppe på kunstgresset, inkludert Rosenborg. Problemet er at RBK ikke slipper inn mål borte. I de fem siste bortekampene har de sluppet inn ett mål (inkludert cup). Dette blir en meget tøff oppgave for Tromsø, men ikke umulig. RBK har vært heldige i noen kamper hvor de ikke har sluppet inn mål. Jeg tror Tromsø klarer å putte en ball i nettet. Spørsmålet hvor mange de får i mot. Jeg spår en jevn kamp og liker oddsen som på Tromsø +0.5.

Oddstips: Tromsø +0.5 (Asian Handicap) – 1.85 hos Mr Green.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑