Oddstips for VM 2018!

Skrevet av Marius Nyman

VM er rett rundt hjørnet og det er ingen tvil om hva som er sommerens store høydepunkt. Alt fra verdensstjerner som Messi, Ronaldo, Neymar og Griezmann til litt mindre kjente spillere som Abdulmalek Al-Khaibri, Trent Sainsbury, Wilder Cartagena og Samúel Friðjónsson. Under slike mesterskap er det alltid noen overraskelser, kontroversielle situasjoner (vi får se hva VAR fører til) og en eller to spillere som virkelig slår gjennom på den internasjonale scenen. I denne sammenheng har jeg plukket ut noen interessante spill.

jirjf.png
Mr. Green har en herlig VM-guide på sine sider med tips og info til mesterskapet. Trykk her for å lese den!

 

Hvem blir toppscorer?

I denne kategorien finner man mange gode spillere. Hvem er det som blir toppscorer i mesterskap? Fellesnevneren er jo selvfølgelig en angrepsspiller på et godt lag. Han spiller fast og laget kommer som regel langt. Videre må man spore verdien opp mot sannsynligheten for at det skal skje. Ser man på de lagene som kan komme lengst og plukker ut en den sannsynlige toppscorer for det laget er man på god vei. La oss ta Tyskland. Her ser det ut til at Timo Werner blir spiss. Han har alle forutsetninger for å banke inn mål. Både når man ser på gruppa til tyskerne, men også at de kan vinne mesterskapet. Oddsen er meget fin.

Videre tar jeg for meg Gabriel Jesus på Brasil. Han starter på topp og har 9 mål på 16 landskamper. Spørsmålet er hvor lenge han får spille hver kamp. Brasil har også en relativt lett gruppe, og her kan Jesus putte mange mål,

 

Oddstips: Timo Werner toppscorer – 14.00 hos Mr Green

Oddstips: Gabriel Jesus toppscorer – 17.00 hos Mr Green

 

Hvem blir assistkonge?

I denne kategorien finner vi også mange gode spillere. Denne er litt vanskeligere å anslå med tanke på at det er mange faktorer som spiller inn. Hvem tar dødball, spiller han 90 minutter? Og kommer han til innlegg/avgjørende pasninger. Her må man se på verdi. En som virkelig har verdi er Ángel Di María. Han starter kamper og har en dødelig venstrefot. Selvfølgelig er Messi fus i alt, men Maria kan komme med noen utsøkte pasninger og legg.

angeldimaria-cropped_1ln948yo7lmnb1o0roy9pit407

Dries Mertens er rekkekamerat med Hazard og Lukaku. Det er ingenting som tilsier at Mertens skal få ufattelig med assists. Men når du får 41 i odds og han spiller der framme må man ta den. Hazard har 21 og De Bruyne har 11, det er ikke der verdien ligger. Belgia har også en lett gruppe og her kan det samles målpoeng.

 

Oddstips: Topp-assisterende er Dries Mertens – 41.00 hos Mr Green

Oddstips: Topp-assisterende er Ángel Di María – 31.00 hos Mr Green

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑