3 anbefalte kjøp og salg til Fantasy Eliteserien!

Skrevet av FantasyEspen

Etter en liten VM-pause er Eliteserien endelig tilbake igjen. Det betyr også ny runde i Eliteserien Fantasy, og jeg har tatt en titt på hvilke spillere man bør se etter og hvilke man skal kaste på sjøen.

3 anbefalte kjøp

Alexander Stølås (5.6m)

Nærmer seg mer og mer som en «must have». Levert jevnt med poeng hele sesongen. Spiller mye kant. 8 og 9 poeng de to siste rundene. Lillestrøm, Stabæk, Sandefjord og Tromsø på de neste 4 kampene.

Eirik Ulland Andersen (9.4m)

Enda en spiller som har spilt seg varm i det siste. At BP er komt inn som trener gjør han ikke mindre aktuell. Levert poeng i sine to siste Eliteserien-kamper og fulgte opp med et mål i cupen mot Ranheim. _E6A0453Eirik Ulland Andersen

Stian Semb Aasmundsen (5.6m)

Gått under radaren i store deler av sesongen. Involvert i mye, og til 5.6m gir han en god verdi. 8 målpoeng sålangt i sesongen, og 8, 8, 11 poeng på de siste 3 kampene. Har et stort ansvar på dødballene til Kristiansund.

3 anbefalte salg

Gjermund Åsen (7.1m)

Eid av hele 21 %. Slitt mye med skader hele sesongen. Formkurven har vært dalende, og han har ikke vært like sentral som før han var skadet. Går også inn i et tøft program med Sarpsborg, Odd, Rosenborg og Haugesund på de neste 4 kampene.

ta9b016b.jpg

Sam Johnson (9.4m)

Blitt helt iskald etter en god start. 3 kamper uten noe som helst målpoeng, og har både Molde og Rosenborg på de neste 3 kampene. Har sammen med Ejuke vært meget skuffende for Vålerenga den siste måneden.

 

Tokmac Nguen (7.1m)

En populær mann som har stagnert veldig i form i det siste. Kun 1 målpoeng på siste 8 kamper. Et rødt kort i sist kamp gjør han til et lett salg. Fortsatt ikke helt bankers i laget. Ulland Andersen kan være en fin erstatter i samme lag her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑