Oddstips: Haugesund – Lillestrøm

Skrevet av Marius Nyman

Det er klart for en  ny runde i den største begivenheten denne helgen, nemlig Eliteserien. VM er gøy, men Eliteserien og norsk fotball trumfer dette mesterskapet i dag. Det er tett og jevnt, trenere sparkes og spillere kan signeres om litt. Går Knudtzon til Molde? Hva med Løkberg og Brann? Det kan da ikke gå. Mads Reginiussen blir i Ranheim og sender dermed et signal til andre spillere. Denne runden er det et spennedene spillobjekt jeg har tatt for meg.

 

Haugesund – Lillestrøm

 

Ut av disse lagene var det Lillestrøm jeg hadde høyest før sesongen, men Erlandsen og co har skuffet i min bok. Haugesund er som vanlig gode. Du ser ikke noe spesielt ved laget, men der oppe er de.

Detter er en kamp mellom 4-4-2-lagene i Eliteserien. To spisser og arbeidsom midtbane. Det er ingen tvil om at Haugesund har behersket og utført dette best så langt i sesongen. Lillestrøm kommer til Haugesund stadion med et hederlig uavgjortresultat mot Odd. Haugesund slo Sandefjord 2-0 i sin kamp og ligger på en fin 4. Plass med 24 poeng.

fgtyh
Spill på kampen her!

Selve kampen tror jeg blir tøff. Lillestrøm er ikke noe walkover i den forstand at de alltid jobber og har vært litt uheldige denne sesongen. Det kan stilles spørsmålstegn ved Erlandsen og hans stil, men det er en annen diskusjon. Haugesund vil fortsette sin gode form og henge med videre i toppen. Lillestrøm vil komme seg ut av bunnen og opp på tabellen. Lillestrøm fikk fart på maskineriet i fjor og Erlandsen håper nok på det samme i år.

 

Når man tar oddsen som er gitt i betraktning, form og lag så er det vanskelig å ikke komme bort fra Haugesund-seier. Når man i tillegg får nærmere 2 i odds på dette laget så kjøper jeg den. Selv om Lillestrøm har sett bedre ut i det siste så er det for høyt i min bok. Eneste som kan være et lite tilbakeslag for Haugesund er Bråtveit sin skade, men han skal være klar.

 

Oddstips: Haugesund -0.5 (Asian Handicap) – 1.96 hos Mr Green

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑