3 oddstips i VM – Torsdag

Skrevet av Marius Nyman

Siste kampene i gruppe G og H spilles på torsdag og det lukter spenning helt inn. I gruppe G er England og Belgia allerede videre, i gruppe H står det mellom Japan, Senegal og Colombia. Japan møter et Polen uten noe som helst å spille for, Senegal møter Colombia som overbeviste i forrige kamp. Senegal er et lag som kan slå fra seg, men kan også kollapse.

Belgia og England kjemper om gruppeseier. Det ryktes litt rullering og småskader, uansett blir dette en rysare av en kamp. Jeg ser ikke hvorfor England er favoritter, og det skal man klare å utnytte.

 

England – Belgia

To lag som begge er videre, men hvem tar gruppeseieren? Hvor mye satser de? Og hvem blir spart? Ser man på det offensive arsenalet til Belgia kombinert med forsvar og keeper holder jeg de som det sterkeste laget. Det er hvis alle starter, Lukaku er den eneste som er usikker. Bredden til Belgia er såpass god så de tåler noen rulleringer. Jeg spår en jevn kamp der ingen av lagene tar unødvendige sjanser. Her er det om å ha kreativitet og spillere som kan dra av folk. Her føler jeg Belgia har det lille ekstra. Skal man sette et spill her så føler jeg oddsen på Belgia er der verdien ligger.

wsdefr
Sjekk ut Mr Green sin spesial oddskombo til kampen. Lukaku og Kane til å score i kampen til 7.00 i odds. Spill på komboen her!

 

Oddstips: Belgia +0 (Asian Handicap) – 2.02 hos Mr Green

 

Senegal – Colombia

To morsomme lag med mye fart og teknikk. Senegal er sterkere fysisk, Colombia er mer slepene og tekniske. Senegal klarer seg med uavgjort, Colombia burde vinne men kan gå videre om Japan taper stort for Polen, noe som er lite sannsynlig. Med tanke på at det er mesterskap og en enkeltkamp så føler jeg verdien ligger på Senegal. De klarer seg med uavgjort og kan ligge å kontre med sin enorme fart på topp.carlos-vela-mexico_1b1o2uv5wbzlt15pf5pw8drtlz

Oddstips: Senegal +0.5 (Asian Handicap) – 2.00 hos Mr Green

 

Japan – Polen

Dette er en kamp man regner med Polen ikke legger så mye i. V har sett lag som er ute men som vinner eller gir favoritten kamp helt til døra. Dette Polen-laget ser resignert og ferdig ut, Japan derimot ser mye bedre ut en antatt. De har imponert mest av alle lagene i gruppen og jeg tror de tar med seg selvtillit inn i siste kamp og dermed slår Polen.

Oddstips: Japan vinner – 2.60 hos Mr Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑