Fantasy ESN: 3 spillere du må kjøpe og selge før runde 15!

Skrevet av FantasyEntusiasten

VM-hypen er stor, men det er viktig å ikke glemme den nydelige Eliteserien vi har her hjemme. Det er nå viktigere enn noen gang å endre på lagene sine. Kanskje dine konkurrenter er så oppslukt av VM at de glemmer fristen? Kjør runde 15!

 

3 Anbefalte kjøp:

Nicklas Bendtner (12.7m) – Har troa på at det løsner skikkelig for Bendtner nå, og da er det tungt å sitte uten. Vi husker alle hvor god han var siste halvdel av forrige sesong med 19 mål på de siste 15 serierundene. Blir fort noe lignende i år!

41a08e32-3187-4b81-8d5c-a2c8ccc4aaa9

 

Lasse Nilsen (4.8m) – Ingenting er bedre enn forsvarsspillere som spiller høyt i banen. Var en hit i starten av sesongen, men føk ut av mange lag etterhvert. Har nå scoret i 2 kamper på rad og Tromsø er i fin form om dagen. En mulig mann å få inn, hvis du ikke er fornøyd med forsvaret.

 

Bassel Jradi (8.9m) – Ser endelig ut til å ha funnet formen med 14 poeng sist. Kan være en liten diff, i og med at «alle» andre går for Ulland. En del billigere er han også. Må ikke glemme at han var fjorårets poengkonge med 10 mål og 8 assist. Samuel Sahin-Radlinger (5.8m): Bunnsolid keeper i et bunnsolid Brann-lag. Mange som ser etter keepere nå, og da mener jeg Samuel er den beste mannen å få inn. Fått 4 bonuspoeng på 2 kamper.

DCV_av9W0AAy3Se

3 Anbefalte salg:

Alexander Søderlund (11.7m) – Ingenting ble som vi trodde, da Bendtner ble vraket fra VM-troppen. Startet ikke forrige kamp og ser ingen grunn til at Kåre skal starte han neste kamp. Kanskje årets største tabbe å ta han inn, dessverre.

26465782627_9ccd5b38f6_o

Andreas Linde (5.4m) – Levert dårlig i de siste og har nå pådratt seg en skade. Spilte heller ikke forrige kamp. Hans konkurrent Eriksen Ranmark holdt i tillegg nullen, så ikke gitt at Linde går rett inn på laget igjen.

Steffen Lie Skålevik (7.1m) – Har ikke scoret på 5 kamper og spiller bare rundt 60 minutter. Litt rart at hele 25% eier han ennå. Elbasan Rashani (7.9m) Odd har ikke vunnet på 5 kamper, og Elba har slutta å produsere målpoeng. De fine kampene er også over, og da er det nok tid for å kvitte seg med «Telemarks Messi»

2238547-46669730-2560-1440

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑