Oddstips: Ranheim v Start

Skrevet av Marius Nyman

Eliteserien er halvveis etter denne runden og status er som følger: Sandefjord ligger nederst med 6 poeng og 7 poeng opp til siker plass. Start og Stabæk har 11 poeng og har 2 poeng opp til sikker plass hvor Lillestrøm befinner seg for øyeblikket. Lillestrøm som har sparket Erlandsen, eller har de det? På midten er det meget jevnt og skiller 5 poeng fra 8. til 2. plass. Brann leder serien med 7 poeng og ser meget solide ut. Spiller Rosenborg slik de spilte sist mot VIF må bergenserne begynne å se seg litt bak.

 

Ranheim – Start

Ranheim fikk kjørt seg sist borte mot Strømsgodset, men sånn har det vært i hele år. De går for å vinne og da vil det komme noen kamper hvor de taper med slike siffer. Hjemme er de fortsatt solide og har ikke tapt siden de spilt mot Brann. Så er spørsmålet om lufta er gått lit ut av ballongen? Jeg tror ikke det, men koster å spille slik samtidig som man har jobb på siden.

Ikke kunde hos Mr Green? Alle nye kunder får 100% oddsboost på sitt første spill!

Ranheim tar imot Start som virkelig har fått fart på sakene etter at Rekdal tok over. De slo KBK 2-0 i forrige match og er videre i cupen. Det er fortsatt tidlig under ny trener, men man kan se et lag som er litt mer kyniske og ikke spiller håpløse baller rett til motstanderen. Et litt mer direkte Start passer mannskapet deres.

Kjetil Rekdal jubel mot Kristiansund

Ranheim er favoritter i denne kampen i min bok og hos bookmakerne. Det er ikke rapportert  noen skader hos Ranheim som svekker dem. Start har Salvesen og Opdal ute. Ser man på kampbildet kan dette passe Start og Rekdal ganske bra. Start har noen hurtige og tekniske kontringsspillere som kan utfordre og skåre mål. En jevn og tett kamp hvor det ikke vil skille mye på seiersmarginen til det laget som vinner. Rekdal er kynisk nok til å gå for et poeng, spørsmålet er bare om han får med seg resten av laget på det.

 

Verdien ligger ikke på Ranheim-seier til 1.85 i denne kampen, verdien ligger på Start-poeng etter min mening.

 

Oddstips: Start +0.5 (Asian Handicap) –  1.97 hos Mr Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑