Oddstips: Eliteserien runde 16

Skrevet av Marius Nyman

Etter femten serierunder gikk Brann på sitt første tap, og for et tap det ble. 0-4 for Molde og Håland som kjørte over Brann de første tjue. Brann hadde sluppet inn ett mål på hjemmebane denne sesongen før Håland satte fire. Dette setter nok fart i spekulasjonene rundt Håland, og med flere speidere på plass så forsvinner den høyreiste spissen om ikke så alt for lenge. Lillestrøm klarte uavgjort mot Strømsgodset med Sundgot bak roret. Stabæk slo Haugesund etter deres avskjed med Ordinas. Odd fortsetter å tape selv om de spiller bra.

 

Odd – Lillestrøm

Odd er et lag som har kommet seg spillemessig, men som ikke får resultatene de ønsker. Lillestrøm har også vært der i noen kamper. Nå er Erlandsen ferdig og Sundgot er midlertidig trener. Får de en videre effekt av dette eller blir dets samme ulla? Odd har et spennende lag med unge talenter og rutine. Men de er for varierende og har ikke fått den uttellingen de ønsker.

Hovedlogo-4farge-bg-Large.png
Spill på kampen her – Husk at alle nye kunder får 100% oddsboost på sitt første spill!

Detter er to lag som må begynne å vinne. Odd har tre tap og en uavgjort de siste fire ES-kampene. Lillestrøm har tre uavgjort på rad og er fornøy med en u på Skagerak. Odd går for seier, men klarer de å få hull på et kompakt LSK? Dette stinker uavgjort og stillingskrig. Oddsen på uavgjort er fin og spillbar i dette scenarioet.

 

Oddstips: Uavgjort – 3.45 hos Mr Green

 

Haugesund – Sandefjord

Haugesund tapte sist kamp borte mot Stabæk og fikk uavgjort hjemme mot Lillestrøm. Sandefjord har ett poeng på fem kamper. Noe må skje, ellers rykker de ned. Problemet er at de ikke skårer mål. De har ett mål på fem kamper, slike tall stinker det OBOS av. Det jeg så sist mot RBK var ikke helt nakent og det kan se ut til at Marti Cifuentes har fått litt orden i rekkene. Haugesund i en liten formsvikt mot et desperat Sandefjord kan bli en spennende kamp. Jeg liker oddsen på Sandefjord i dette oppgjøret og kjøper litt lodd på hvalfangerne fra Sandefjord.

 

Oddstips: Sandefjord +1 (Asian Handicap) – 2.2 hos Mr Green

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑