Oddstips: Belgia v England

De to tapende semifinalistene Belgia og England skal lørdag på nytt møtes for å gjøre opp om hvem som drar fra Russland med en bronsemedalje i bagasjen.

Dette blir altså et andre møte disse landene i mellom etter at de møttes i den ubetydelige tredje- og siste gruppespillkampen. Begge lagene er sønderknust etter å ha tapt sine semifinaler. Belgia røk ut etter 1-0 mot Frankrike, mens England måtte gi tapt for Kroatia i andre ekstraomgang etter å ha ledet kampen lenge.

 

Belgia røk som nevnt ut om Frankrike i et oppgjør som kunne gått begge veier, men at det var Frankrike som trakk det lengste strået til slutt var vel til slutt greit. Belgia har levert et meget godt mesterskap. Full pott etter gruppespillet, og seier over det som de fleste bookmakerne hadde som favoritt til å stikke av med tittelen, Brasil, i kvartfinalen. En ny seier, og en tredjeplass i et verdensmesterskap vil være en god prestasjon å ta med seg tilbake til Belgia for Roberto Martinez’ mannskap.

 

England og Gareth Southgate kan forlate Russland med hevet hode etter å ha fått karret seg helt til en semifinale for første gang siden 1986. Selv om en semifinale i et VM er knallsterkt, har ikke engelskmennene sin vei dit vært veldig tøff. Seire over svake lag som Panama og Tunisia i gruppespillet er ikke annet en forventet. Colombia, som ble beseiret ved straffesparkkonkurranse i åttendelsfinalen, er vel det eneste lag opp mot nivået til England som er blitt slått. To-måls-seieren over Sverige var solid, men å få Sverige i en kvartfinale i et verdensmesterskap er ikke annet enn en gavepakke. Mot Kroatia kunne det virke som de hadde god kontroll frem til utligningen til Perisic, men etter den var det for det meste Kroatia det dreide seg om.

landscape-1531293363-gareth-southgate-england-manager-conducts-crowd-its-coming-home

I en bronsefinale er det ikke enkelt å spå hva som blir sendt utpå av spillere. Kanskje skal det gis tillit til nye spillere, mens andre spillere får hvile etter et langt mesterskap. Det er sjelden at disse to nasjonene er og kjemper om en medalje i et mesterskap, så det å avrunde ei flott turnering med en tredjeplass og en god opplevelse er nok ikke noe som det blir tatt lett på. Belgia spilte 90 minutter tirsdag, mens England måtte ut i enda en runde med ekstraomganger onsdag. Noe blant annet Trippier og Walker fikk kjenne på kroppen. I tillegg til de to, er også Henderson usikker til morgendagen. Belgia kan skilte med samtlige av sine tilgjengelig, og jeg har stor tro på at de skal klare å tukte dette engelske laget. Dette belgiske laget har imponert meg på en helt annen måte en det engelske i denne turneringen, og jeg tror de har igjen litt mer sprut i beina enn sine motstandere.

 

Oddstips: Belgia vinner til fulltid – 2.16 hos Mr. Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑