Premier League tabelltips 18/19

Skrevet av Anders Muren

Årets Premier League sesong er rett rundt hjørnet, vi fra fotballfans.net gleder oss like masse som deg! Derfor har vi satt opp det vi tror kommer til å bli årets tabell når slutten av 2018/19 sesongen nærmer seg. Valgene er tatt på grunnlag av fjorårets form, spillerkjøp, spillersalg og andre bevegelser innad i klubbene.

20. Cardiff City

Den sure sisteplassen tar dessverre Cardiff opp. En spillertropp som verken er bemerkelsesverdig imponerende eller noe skremmende bidrar til at dette var et enkelt valg. Laget fra Wales har masse rutine innad i laget, men per dags dato ser det mørkt ut med tanke på kvaliteten offensivt og defensivt. Neil Warnock & co har en lang sesong foran seg.

19. Huddersfield Town

Har gjort noen spennende signeringer i form av Terence Kongolo, Erik Durm og Ramadan Sobhi, men jeg har vanskelig for å se at Huddersfield kommer til å overleve denne sesongen. Mye avhenger om David Wagner sine genistreker kan fortsette å overraske i ligaen. Trenger fortsatt noen forsterkninger bakover på banen for å overbevise meg.

18. Bournemouth

Diego Rico fra Leganés er en spennende signering og vil forsterke Bournemouth. Fjorårets tolvteplass vil bli vanskelig å tangere. Eddie Howe må varte opp med noen forsterkninger på midtbanen, samt gjøre noe med bredden i stallen. Per dags dato ser troppen altfor svak ut, men kvaliteten på treneren og trenerteamet kan være redningen nok en sesong.

17. Watford

En klubb som ikke imponerte meg nevneverdig i fjor som også har mistet en viktig brikke i Richarlison til Everton. Javi Garcias mannskap skal få det tøft denne sesongen. Signeringer i form av Deulofeu, Adam Masina og Marc Navarro skal bli spennende på følge med på, men heller ikke her ser man noe tydelig tegn på forsterkninger. Tror Watford kommer til å overleve med et nødskrik.

16. Brighton

En av de få klubbene blant nedrykkskandidatene som har gjort gode forsterkninger. Nevnt gode spillerkjøp over hele banen kan være med på å forsterke og fornye dette Brightonlaget. Chris Hughton har klart å holde på sine sterkeste spillere, noe som vil være avgjørende på slutten av kommende sesong.

15. Leicester

Etter en skuffende sesong i 2017/18 skulle man tro at Leicester ville forsterke seg. Ja, spillerkjøp som Jonny Evans, Ricardo Pereira og James Maddison er interessant. Det skal nevnes at deres viktigste brikke i Riyad Mahrez har forsvunnet og har heller ikke blitt erstattet. Puels mannskap må levere solid bakover på banen for at årets sesong skal bli en suksess, samt avhenger alt av Vardys målform.

14. Burnley

Mannen, myten, legenden. Bedre kjent som Sean Dyche vil være avgjørende for hvor Burnley dukker opp på tabellen. Hvis Burnley ender opp i Europa League må de handle inn til bedre breddekvalitet i stallen, per dags dato ser det svakt ut. Dyche & co har heller ikke signert noen nevneverdige spillere som vil forsterke de. Jeg tror de overlever, men Burnley må virkelig se etter nye spillere før 9. august for å skulle føle seg trygge i år.

13. Crystal Palace

Damien Delaney, Cabaye og Bakary Sako har forsvunnet, Vicente Guaita har kommet inn. Roy Hodgson har gjort store undre med denne utgaven av Crystal Palace, men man savner fortsatt de soleklare forsterkningene. Hvis Wilfried Zaha ikke forsvinner og Christian Benteke leverer en solid sesong vil Palace klare seg komfortabelt.

kjhgfdfghj
Tror du Alexander Sørloth scorer over/under 4.5 mål? Hos Mr Green kan du spille på det!

12. Wolverhampton

Et lag jeg virkelig har troen på i år. Var soleklare vinnere av fjorårets Championship, har samtidig forsterket troppen godt i forkant av åpningen av 2018/19 sesongen. Ruben Neves blir morsom å følge med. Ellers er Willy Bolly fra Porto en råtass, Rui Patricio en god keeper, Afobe og Jimenez kan forme et godt partnerskap på topp og Joao Moutinho en kvalitetsignering som vil gjøre det morsomt å følge med på Wolves i år!

11. Everton

Marco Silva skal få det tøft med Everton i år. Tror fotballen vil bli mer underholdende under Silva, men hvor høyt kan man forvente at dette Evertonlaget kan nå? Richarlison er eneste spiller som har blitt kjøpt, ellers har Klaassen, Rooney og Joel Robles forsvunnet fra klubben. Tror ikke at noen av salgene deres kommer til å påvirke de, men flere klubber som ligger i midtsjiktet har gjort langt bedre og mer imponerende signeringer.

10. Fulham

Gleder meg til å se Fulham og Slavisa Jokanovic rocke i gang årets Premier League sesong! Klubben som har blitt kjent som et frittflytende, samt angrepsvillig fotballag kan bli et lag man forelsker seg i. Nysigneringer i form av Jean-Michael Seri, André Schürrle og Mitrovic (fast kjøp) gir enhver nøytral fotballsupporter vann i munn. Craven Cottage og Fulham tas gledelig mot når Premier League 2018/19 sparkes i gang.

9. West Ham

Manuel Pellegrini sin tid som West Ham manager kan bli interessant å følge med på. Fjorårets tropp var på papiret et sterkt lag, men ting fungerte rett og slett ikke. Med innkjøp av spillere som Wilshere, Issa Diop, Yarmolenko og Felipe Anderson vil det ikke bli kjedelig å se West Ham spille fotball. Tror Pellegrini kan ta West Ham til nye høyder, men trenger fortsatt en eller annen forsterkning bakover på banen.

8. Newcastle

Rafa Benitez er en smart mann som har gjort imponerende prestasjoner i en noe vanskelig klubb å være trener for. Man savner de soleklare forsterkningene, men Ki Sung-Yeung, Fabian Schär og Martin Dubravka fra Sparta Praha kan varte opp som gode signeringer. Benitez har den ekstra kynismen, samt en god slagplan før årets sesong. Newcastle blir et lag å holde øyne oppe for.

7. Southampton

Det er på tide å levere varene igjen nå Southampton og Mark Hughes. Stuart Armstrong, Moahamed Elyounoussi og Jannik Vestergaard har forsterket klubben. De har også mange kvalitetsrike spillere som ikke helt har funnet seg til rette, man har på følelsen at denne sesongen kan være den sesongen det virkelig løsner for Southampton. Kan bli vanskelig å slå, men avhenger av at Mark Hughes og de nye spillerkjøpene finner seg til rette.

6. Chelsea

Antonio Conte ut, Maurizo Sarri inn er veldig diskuterbart. Conte leverte god fotball, et Premier League trofe og et FA-cup trofe. Masse har skjedd bak kulissene angående Conte, men en god trener det er han. En god trener er også Sarri, spørsmålet er mer om hvor lang tid tar det før han og spillere forstår hverandre 100%? Chelsea har heller ikke vært den mest aktive klubben på overgangsmarkedet, selv om signeringen av Jorginho er ekstremt spennende. Til syvende og sist avhenger det om at Eden Hazard og Courtois ikke forlater klubben.

kjhgfdfghj2.png
Hvilket lag blir det beste i London? Det kan du spille på her!

5. Tottenham

Blir spennende å følge med på Pochettino & co. Man savner fortsatt nye signeringer som virkelig kan ta Nord-London klubben et steg nærmere en tittel. Man har klart å bevare sine juveler, men nye forsterkninger hadde Tottenham trengt. Kampen om topp-fire og tittelen kommer til å bli jevn. Blir ikke overrasket om Tottenham ender opp rett utenfor topp-fire.

4. Manchester United

Man har på følelsen at de røde djevlene fra Manchester er fornøyde så lenge de klarer topp-fire. Her savner vi forsterkninger defensivt, på midtbanen og på høyrevingen. Selvsagt har Mourinho nok av spillere å velge mellom for å utfylle plassene, men noe nytt og spennende hadde Manchester United trengt denne sesongen. Spillemessig er United ikke det mest morsomme laget, men det er nettopp den defensive taktikeren i Mourinho som kan sørge for Champions Leaguespill også neste sesong.

3. Arsenal

Unai Emery vil ta Arsenal til nye høyder. Et friskt innpust av trener og trenerteam er det Arsenal trengte foran denne sesongen. Også imponerende spillerkjøp vil gjøre kommende sesong noe mer behagelig enn forrige sesong. Klubben ser ut til å forme seg og har mange toppspillere fra før av som kan trives i nytt system under Emery.

kjhgfdfghj3
Hvor ender topplagene? Vinner? Topp 4? Topp 6?

2. Manchester City

Fjorårets sesong var utrolig. Ingen var i nærheten og årets sesong kommer til å bli jevnt som bare det. Liverpool var klubben som var nærmest spillemessig og klarte å overliste et Manchester Citylag som virket uovervinnelige. Hadde håpet å se City forsterket laget enda mer, men man har fortsatt tid frem mot 9. august å gjøre signeringer. Mahrez er uansett et godt kjøp, men kunne Pep trengt enda mer krutt bakover på banen? Det gjenstår å se.

1. Liverpool

Det som skilte Liverpool fra et heftig tittelrace i 2017/18 var en solid keeper og et solid forsvar. Nå har de signert en av verdens beste keepere, Van Dijk har funnet seg godt til rette, Fabinho og Keita har kommet inn på midtbanen. Enda har Klopp tid til å finne nye signeringer, men så langt ser Liverpool ekstremt sterke og spennende ut. Jürgen Klopp har tatt tak i svakhetene deres og funnet imponerende forsterkninger. Dette vil være avgjørende foran kommende sesongen.

roberto-firmino-mohamed-salah_1qtfxzl8uh6w817of48ubukh00

2 kommentarer om “Premier League tabelltips 18/19

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑