Fantasy PL: 5 røverkjøp til FPL-sesongen

Skrevet av FantasyEspen

Det nærmer seg Premier League avspark med stormskritt, og fristen til deadline på Fantasy Premier League kryper seg nærmere og nærmere. I et trangt budsjett er det virkelig nødvendig med noen billige røverkjøp, men hvem er egentlig de beste for ditt lag?

mr green liga
Bli med i vår Fantasyliga med Mr Green! Hovedpremie er 5000 kr, og månedsvinneren får 500 kr

I anledning Community Shield hvor Chelsea og Man City møtes kjører Mr Green i gang en kampanje hvor du får 250 kr for HVERT MÅL som scores om du setter inn 1000 kr. Les mer her!

 

Aaron Wan-Bissaka (4.0m)

Billigste forsvarsspiller på spillet, og det beste valget til den prisen. Ser ut til å ha kapret seg en fast plass på høyrebacken i Roy Hodgsons mannskap, og han er en spiller med et stort potensial. Fin å ha på benk, men også en som kan steppe inn i ny og ne, spesielt med Crystal Palace sitt fine program!

Will Hughes (5.0m)

Om denne mannen klarer å holde seg skadefri kan det en gang store engelske talentet virkelig bli et spennende fantasy-valg. Forrige sesong var for det meste preget av skader, men de minuttene han spilte leverte han på et høyt nivå.

Will-Hughes-Watford.jpg

På 11 kamper fra start ble det fem målpoeng og fem bonuspoeng, og hadde han holdt dette nivået hele sesongen hadde han stått med 17 målpoeng. Dette er på nivå med Mane (9.5m), Sanchez (10.5m) og Hazard (10.5). Ikke forvent at dette skal skje denne sesongen, men det er lov å håpe på noen poeng fra Hughes, som for det meste skal sitte på benken vår.

Gerard Deulofeu (5.5m)

En kjent spiller for de som har drevet med fantasy en stund. Er som regel “hit or miss” med denne lille spanjolen, men det han viste for Watford forrige sesong var meget bra. På de fem kampene han spilte etter han kom var han et viktig våpen for Watford offensivt, og tok også flere dødballer. Hans sesong i Everton med 11 målpoeng og det han viste for Watford på våren gir oss god grunn på å håpe på en solid poengplukker til en rimelig pris!

gerard

 

Ruben Loftus-Cheek (5.5m)

Loftus-Cheek var en populær mann på benk forrige sesong, og leverte virkelig varene for Crystal Palace når han ikke var skadet. Dette ble etterfulgt med en positiv figur i VM. Flere spillere i Chelsea slåss om en plass på midten i Sarris 4-3-3, så denne situasjonen er verdt å følge med på. Personlig synes jeg det bør være plass til RLC når man slåss med Barkley og en gammel Fabregas, men jeg er ikke Sarri, så det er bare å vente å se hva som skjer. Jeg ville muligens unngått han fra start, og sett an situasjonen.

Ruben Neves (5.0m)

En viktig brikke i “portugisiske Wolves”. Etter at Douglas dro fra Wolverhampton til fordel for Leeds og Cavaleiro muligens ikke spiller kan Neves få et stort dødball ansvar, som han har hatt i oppkjøringen. Wolves rekordsignering tar også etter alle solemerker straffer, så her det potensial for en ny Milivojevic-type!

ruben_neves_liverpool.jpg

Man ser tydelig at de billige røverkjøpene ligger i hovedsak på midtbanen, så kanskje fire eller tre på midten med en eller to på benk kan være veien å gå fra start? Husk at disse billige spillerne ikke skal være noen bærebjelker på laget ditt, og de trenger ikke å spilles hver eneste runde. Lykke til med valgene, og la oss håpe at en av disse spillerne kryper inn i laget ditt fra benk med tosifra antall poeng!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑