Oddstips: Strømsgodset – Bodø/Glimt

Sommerpausen er endelig over og banene er klare for å brukes igjen. Man kan diskutere denne sommerpausen opp og ned, bak og fram men foreløpig er den der. Det skal sies at det er klubbene selv som har bestemt dette. Uansett, Eliteserien er tilbake og heisann hvor jeg gleder meg. Sommerpausen avvikles og starter med byderby i bartebyen.

Rosenborg har spilt CL-kvalikk og røyk ut der. Hvor mye det vil prege dem inn mot kampen vet ikke jeg. Videre er (som sikkert alle har fått med seg) Kåre Ingebrigtsen ferdig i Rosenborg. Men dette er ikke en dyptgående artikkel om hverken Koteng eller sommerpause. Her skal det oddses.

mr green liga
Bli med på vår Fantasyliga i samarbeid med Mr Green! 5000 kr i hovedpremie, og 500 kr hver måned! Trykk på bildet, eller bruk liga-kode: 2002555-461284

 

Strømsgodset – Bodø/Glimt

 

Strømsgodset har ansatt sin midlertidige trener BP (Bjørn Petter Ingebretsen) fast. BP som i sin tid måtte gi seg grunnet sykdom er nå tilbake for fullt. Jeg har trua på BP og Godset, og forventer en skikkelig innspurt à la fjorårssesongen. På papiret har de et fryktelig slagkraftig lag, og Marcus Pedersen er der fortsatt. Glimt har kommet seg sakte men sikkert. Det har vært mye uavgjort og de mangler det siste for å få full pott. Borte mot Godset i Drammen tror jeg ikke på full pott.

Godset så bedre ut, selv med tap mot KBK. De kan rett og slett ikke fortsette å tape. Selvfølgelig har vi sett lag som på papiret har gode spillere rykke ned/havne lang ned. Dette Godset laget gjør ikke det. De har mistet Jradi, men har plenty med krutt å hive inn i børsa. For Glimt ser det ut til at Opseth har funnet formen igjen, hvor mye har sommerpausen ødelagt for den? Utelukkende Opseth sin form så setter jeg mine units på Godset i denne kampen. Vi får en god pris hos Mr Green med litt HC involvert, og dermed er avgjørelsen tatt.

Oddstips: Strømsgodset – 1 (Asian Handicap) – 2.25 hos Mr Green

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑