De 3 beste og dårligste overgangene i Premier League

Skrevet av Bjørnar Skogvoll

Overgangsvinduet nærmer seg slutten, og vi har sett på de tre overgangene vi mener er best før sesongen starter, og de tre overgangene vi mener er de dårligste.

mr green liga
Bli med i vår fantasyliga i samarbeid med Mr Green hvor vinneren får 5000 kr, og det deles ut månedspremier. Trykk på bildet for å bli med – Kode: 2002555-461284

 

 

De 3 beste overgangene

  1. (Moutinho, Patricio m. fler)Den portugisiske ulveflokken

Den nyopprykkede klubben Wolves har denne sommeren latt seg inspirere av serien Game Of Thrones, der et viktig sitat har blitt fulgt. «The lone wolf dies, but the pack survives.» I denne sammenheng har Wolverhampton anskaffet seg en stor pakke med svært gode portugisere som holder et høyt europeisk nivå og dette for en billig pris, der Moutinho kom for 5 millioner pund, mens Patricio signerte på free transfer. Gjennom linken til agent Mendes har Wolves klart å etablere seg et sterkt rykte og anses av de fleste eksperter som for gode til å være med i nedrykksstriden. Det er litt for langt opp til kampen om tronen, men overgangene de har fått gjennomført gagner ligaens underholdningsnivå og vil bli et artig lag å følge kommende sesong.

skysports-joao-moutinho-wolves_4370568.jpg

  1. Alisson – Keeperjakten er over for denne gang

Liverpools jakt på en solid målvakt har nådd sitt endepunkt. 700 millioner norske kroner er galskap for en keeper, men totalt sett kan det være småpenger om det er forskjellen på en topp 4 plassering og ligatittel eller noen færre tabber i en CL-finale. Med denne overgangen inn har Liverpool for første gang en sentrallinje som kan måles med de aller beste i verden og han vil være en avgjørende faktor for å skape ro i det bakerste leddet.

skysports-alisson-liverpool_4366412.jpg

  1. James MaddisonKandidat til årets unge spiller

Denne 21 åringen vil være på alles lepper når sesongen er ferdigspilt. Har gått gradene i det engelske ligasystemet. Leverte enorme tall i fjor for Championship klubben Norwich der han hadde fjorten mål og åtte assist for et midt-på-tabellen lag. I tillegg til å levere mål og målpoeng scorer han høyt på viktige statistikker som skudd i og utenfor boks, nøkkelpasninger og driblinger. Stor sjans for å bli en publikumsfavoritt og vil være en god lagspiller for Vardy. Det er selvfølgelig utfordrende å ta over rollen til Mahrez, men utsiktene er gode for at han skal klare det.

LC9102-019.JPG

 

LES MER: Sjekk ut vårt tabelltips til Premier League-sesongen!

 

De 3 dårligste overgangene

  1. Riyad MahrezFra stjerne til rotasjon

Denne overgangen handler ikke om spilleren Mahrez, men Manchester Citys transferpolitikk. Det er lov å stille spørsmålet, hvorfor dette kjøpet? Mange undrer på dette kjøpet fordi klubben allerede har dobbel til trippeldekning i de posisjonene Mahrez skal spille. Det virker som om at City betaler 60 millioner pund for en rotasjonsspiller, det er kritikkverdig. Ligaen får en attraksjon mindre fordi han nå blir en i mengden istedenfor en x-faktor.

riyad_mahrez_manchester_city_debut.jpg

  1. Alireza JahanbakhshNok en «nederlandsk» flopp?

Hvor ofte har vi ikke hørt om denne overgangen før? Levert en god sesong i Nederland, kommer inn for en rekordhøy sum for Brighton og med det følger høye forventninger til denne iranske spissen. Problemet er at nivået i Nederland har tapt seg gjennom mange år, mens Premier League har vokst. Dette er en risky overgang for Brighton med tanke på sum og at han er uprøvd på dette nivået. Jeg blir ikke overrasket om Glenn Murray(!) spiller mer enn han denne sesongen.

Alireza-Jahanbakhsh-studio-25JUL18-PH-BV0I9620

  1. Richarlison – En Toyota for Ferrari-penger

Han kommer inn på lista åpenbart på grunn av prisen. Richarlison er en talentfull spiller, men 50 millioner pund er en dyr pris å betale for en spiller som leverte null målpoeng på et halvt år og bare ni målpoeng gjennom hele forrige sesongen. Det skal sies at han leverte meget sterkt for manageren som nå har hentet han, men sammenlignet med andre overganger er denne kostbar og fallhøyden er meget stor.

FBL-FRA-FRIENDLY-RENNES-EVERTON.jpg

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑