Oddstips til åpningsrunden i PL

Skrevet av Mattis Fiske

Etter nesten tre måneders pause er den engelske toppdivisjonen oppe og går igjen fredag 10. august. Sesongen sparkes i gang på Old Trafford der Manchester United tar imot mesterne fra 2015/16-sesongen, Leicester City.

Siden forrige runde i ligaen har Stoke City, West Bromwich Albion og Swansea City blitt erstattet med Wolverhampton Wanderers, Cardiff City og Fulham. Jeg har tatt en nærmere titt på hvor eventuelle pengeinnsatser kan plasseres for denne runden. Alle spill er plassert hos Mr. Green.

 

Manchester United – Leicester

Disse to tidligere seriemesterne setter fredag i gang den 27. utgaven av Premier League. United-manager José Mourinho går inn i sin tredje sesong som sjef for laget fra den røde delen av Manchester, en sesong som forventes å bli tøff for portugiseren. De røde djevlene starter tradisjonelt sterk, og har vunnet tre strake serieåpninger, og man må tilbake til 1972 for å finne siste gang de tapte en åpningskamp på eget gress.

mr green liga
Bli med i vår fantasyliga med Mr Green – 5000 kr til vinneren, og 500 kr til månedens manager! Kode: 2002555-461284

Treningskampene har ikke vært veldig mye å skrive hjemover om, men beseiret Real Madrid 2-1 i den nest siste treningskampen som var for en stor uke siden. Motstanderne, Leicester City, endt forrige sesong på en godkjent niendeplass. «The Foxes» mistet nøkkelspiller Riyad Mahrez til Manchester City i løpet av sommeren – et betydelig tap for de blåkledde. Gjestene må nok også klare seg uten superspiss Jamie Vardy, så hvem som skal skåre målene for gjestene er ikke lett å si.

Seriestarten kommer også for tidlig for mange av VM-spillerene til hjemmelaget. Spillere som bl.a. Romelu Lukaku og Paul Pogba blir nok å se fra tribunen under denne kampen. Tatt dette i betraktning, så velger jeg å gå for at dette blir et målfattig oppgjør.

 

Oddstips: Under 2.5 mål – 1.84 hos Mr Green

 

Fulham – Crystal Palace

Fulham er tilbake i det gode selskap etter å ha vært nede i Championship i fire sesonger. Fulham sikret seg opprykket etter å ha slått Aston Villa 1-0 i playoff-finalen på Wembley i slutten av mai. Crystal Palace ble forrige sesong det første Premier League-laget i historien til å unngå nedrykk etter å ha tapt de syv(!) første kampene. Tross den forferdelige starten, klarte klubben å ende på en sterk 11.plass. Fulham-trener Slaviša Jokanović har forsterket laget sitt med rekordsigneringen Jean Michael Seri og ex-Chelseaspiller André Schürrle.

Crystal Palace har også vært ute på overgangsmarkedet, og nye ansikter har passert porten på Selhurst Park. Cheikhou Kouyaté, Max Meyer og Jordon Mutch er alle ny tilskudd til en allerede spennende tropp, en tropp som inneholder en kraftspiss som vi nordmenn har store forventninger – Alexander Sørloth.

69664429
Får Alexander Sørloth sitt gjennombrudd i Premier League denne sesongen?

Roy Hodgson har virkelig fått fart på laget etter at han tok over sjefsstolen på høsten i fjor, og vi må faktisk helt tilbake til mars for å finne siste tap for hans menn. Palace har cruiset gjennom pre-season, men det må sies at de har møtt veldig svak motstand på veien. Begge lag mangler hver sin stopper i Mawson og Dann, men stiller ellers fulltallig. 3-tallet på at bortelaget tar med seg alle poengene hjem frister såpas at jeg plasserer pengene der.

 

Oddstips: Crystal Palace til å vinne – 3.00 hos Mr Green

 


Southampton – Burnley

Southampton berget så vidt det var plassen forrige sesong etter å dratt i land to viktige 3-poengere på tampen av sesongen, og havnet dermed på den siste sikre plassen. Burnley overrasket alle da de endte på en kruttsterk sjuendeplass, og sikret seg spill i Europa. Der henger «The Clarets» enda med, og skal torsdag kveld, bare tre dager før dette oppgjøret, til Tyrkia for å møte Basaksehir.

Mark Hughes hjalp «The Saints» med å beholde plassen da han tok over roret etter at Mauricio Pellegrino måtte forlate den synkende skuta i mars. Hughes er inne i sin sjette periode og sin sjette klubb som trener for et lag i Premier League, og er nok sulten på å rette opp noe av inntrykket etter at han var med på å sende Stoke ned en divisjon før han tok over Southampton. Hjemmelaget lot serberen Dušan Tadić gå til Ajax under VM, men var raskt ute med å erstatte han med Stuart Armstrong og Mohamed Elyounoussi for en grei slump med penger.

 

fff
Hvor mange mål scorer Alexander Sørloth for Palace i år? Spill på det hos Mr Green!

Burnley har i sommer bl.a. hentet tidligere stjernekeeper Joe Hart og Middlesbrough-forsvarer Ben Gibson. Burnley avsluttet forrige sesong svakt (2 uavgjort og 3 tap), og har heller ikke overbevist i Europa League-kvaliken, og møtte ty til ekstraomganger for en uke siden mot Aberdeen. Foruten at Maya Yoshida som er usikker kan Southampton stille uten noen fravær. Burnley kommer sent tilbake fra Istanbul, og med fjorårets mirakelmann Nick Pope ute med skade, prøver jeg meg på et spill på hjemmelaget.

 

Oddstips: Southampton vinner – 1.84 hos Mr Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑