Oddstips: Molde v Brann

Skrevet av Marius Nyman

Eliteserietoget ruller videre og en kamp er allerede ferdigspilt. Sandefjord vant overraskende mot Tromsø og tok sin andre seier for sesongen. Kan de klare å berge plassen?

I forrige runde vant Brann til slutt komfortabelt mot Start, LSK og Benny klarte uavgjort mot et Molde som virkelig har fått fart på sakene. Odd holdte nok en gang ikke helt inn. Sarpsborg er solide, Godset er i framgang og Haugesund er fortsatt med i toppen. Ranheim fikk det tøft mot storebror, er lufta gått ut av ballongen?

 

Molde – Brann

 

Molde har virkelig fått fart på sakene, noe som bare skulle mangle hvis man ser på ressurser og hvem de har hentet. Det er ikke mange lag som kan måle seg med den bredden Molde har på topp, anført av en 18-åring. Skal Molde hevde seg i Europa og Eliteserien er de selvfølgelig avhengig av en bred stall. Solskjær elsker å rullere og nå ser det ut til å sitte.

Molde knuste Brann borte på Brann stadion, og har ikke tapt en kamp i Eliteserien siden borte mot KBK 9.6. Et lite feilskjær borte mot Glenavon er derfor ikke mye å bry seg om. Brann har ett tap i år, og det ble påført av Molde. Jeg ser for meg et meget revansjelystent Brann-lag. Brann og Molde har ingen store skadeproblemer og stiller strekt. Man vet aldri hvem Solskjær sender ut, men  at det er en solid 11’er er det ingen tvil om. Brann har signert Ruben Yttergård Jenssen siden sist, men han blir ikke klar til kamp.

mr green liga
Bli med i vår fantasyliga hvor vi deler ut 500 kr hver måned og 5000 kr til vinneren i Mai! Ligakode: 2002555-461284

Selve kampen blir jevn. Sist kamp lagene møttes var en kamp Brann var helt av. Ingenting stemte og jeg kan garantere at LAN ikke tillater dette på nytt. Molde er i min bok favoritter, men Brann kommer til Aker stadion for å ta poeng. Begge lagene er med i medaljestriden. Ingen har råd til å tape. Jeg mener at dette stinker uavgjort, selv om Brann ble knust sist gang. Spørsmålet er om Brann går ut i hundre slik de har gjort på bortebane denne sesongen eller om de legge seg like bakpå som i fjor. Jeg tror på en hybrid av de to.

Jeg liker oddsen på Brann +0. Men i dag går jeg for en ren uavgjort. Jeg liker oddsen, kampscenarioet og verdien.

 

Oddstips: Uavgjort – 3.45 hos Mr Green

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑