Oddstips: Premier League runde 2

Skrevet av Mattis Fiske

Crystal Palace innfridde til 3 i odds og gjorde at vi gikk i null forrige helg. Denne helgen satser vi derimot på 2/2. Også denne gangen er alle spillene satt hos Mr.Green.

 

West Ham – Bournemouth

Olympiastadion i London får sin første smakebit av Premier League-fotball lørdag når West Ham tar imot sørkystlaget, Bournemouth. Dette er forventet å bli et jevnt oppgjør, og forrige sesong skilte det kun to poeng fra gjestene på sin tolvteplass og ned til «The Hammers» på trettendeplass. Hjemmelagets forsvar måtte se hele 68 baller gå inn bak seg i løpet av fjorårssesongen. Et antall som var høyest i hele ligaen, sammen med nedgraderte Stoke. Nå er vi kun én kamp inn i sesongen 18/19, men fire baller i sekken i første serierunde er ingen god start på sesongen for Londonerne. West Ham må klare seg uten Andy Carroll som sliter med en ankelskade, mens Lanzini og Reid er ute med kneskader.

mr green liga
Husk å bli med på vår fantasyliga i samarbeid med Mr Green! 5000 kr til vinneren, og 500 kr til hver månedsvinner! Trykk på bildet for å bli, eller legg inn kode: 2002555-461284

Bournemouth, kontra vertene, fikk en god start på sesongen etter å ha slått Cardiff overbevisende 2-0 hjemme på Vitality Stadium. Etter å ha avsluttet forrige sesong med kun to seire på de elleve siste kampene, og varierende resultater i oppkjøringen, så var det viktig for «The Cherries» å bygge oppunder optimismen i klubben med en god seriestart. Lerma og Stanislas er skadet, og tar dermed ikke turen til London.

Begge lagene var målvennlige i ligaen forrige sesong, der 66% av Bournemouths og 58% av West Hams kamper endte med over 2.5 mål. Lagene har kun spilte i Premier League samtidig de tre siste sesongene, og i løpet av de seks kampene har det blitt skåret hele 25 mål. Noe som gir et målsnitt på vanvittige 4,1 mål per kamp. I fem av seks kamper har begge lagene funnet veien til målmaskene. Eneste gangen dette ikke skjedde var tilbake til runde to i 2016/17-seongen da West Ham beseiret gjestene 1-0 på gamle Boleyn Ground. Med bl.a. Marko Arnautovic, som har vært glitrende i sesongoppkjøring, i spissen, tror jeg dette kan bli enda et fyrverkeri av en kamp. Satser derfor på at også denne kampen ender med at begge lagene skårer.

Oddstips: Begge lag skårer – 1.66 hos Mr Green

 

Burnley – Watford

Sean Dyche og Burnley startet, ikke sjokkerende, sesongen med et målløst uavgjortresultat hjemme mot Southampton. Den gangen satte vi pengene på gjestene, der den lange turen til Tyrkia og møtet med Basaksehir var en faktor for at vi spilte mot Burnley. Forutsetningen til dette oppgjøret er nokså likt, for Burnley har også før denne søndagskampen vært ute i Europa-cup, og igjen spilt mot tyrkerne i Basaksehir på en torsdag. Denne gangen ble kampen naturligvis spilt på hjemme på Turf Mor, men Burnley måtte derimot ut 120 minutter før avansementet var et faktum.

Watford fikk en pangstart på sesongen da de beseiret Brighton med 2-0 hjemme på Vicarage Road. En mann Burnleys bunnsolide forsvar må se opp for er den gamle Juventus-spilleren Roberto Pereyra. Argentineren skåret to fantastiske mål forrige uke, og vil nok utgjøre en betydelig trussel for motstanderne utover sesongen.

Burnley har hatt et godt grep på Watford innbyrdes de siste sesongene, og har vunnet tre av fire i Premier League de to siste sesongene, mens de siste fire kampene innbyrdes i Championship har endt med poengdeling. Burnley mangler fortsatt fjorårssensasjonen Nick Pope, men Joe Hart har kommet inn og gjort sakene sine bra i hans skadefravær. Hjemmelaget må også klare seg uten Steven Defour, mens spillere som Brady og Vydra er usikre. Gjestene mangler Cleverly og Kaboul, mens Chalobah, Deulofeu og Okaka er usikre. Burnley virker å være solide også denne sesongen, men i mangelen på nettsus frister det å sette pengene i favør gjestene. Uavgjortfaren er for stor for at jeg tør å gå for ren borteseier. Kjører dermed den trygge varianten med at Watford klarer minst et uavgjortresultat.

Oddstips: Watford +0.5 (Asian Handicap) – 1.61 hos Mr Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑