Oddstips: Ranheim – Sandefjord

Skrevet av Marius Nyman

En runde hvor alle kampene unntatt en spilles på søndag, det er deilig det. Tre norske lag har prestert i Europa og nå går debatten om tidlig seriestart igjen. Den tar vi ikke opp her. Men all honnør til Sarpsborg, Rosenborg og Molde som alle overbeviste. Spørsmålet er hvor mye dette kostet og om det vil påvirke lagene i denne runden og evt. de kommende rundene skulle de kvalifisere seg til gruppespillet.

Etter Molde sin slakt av Brann og Rosenborg sitt uavgjort mot Stabæk tetter det seg til i toppen. Sarpsborg, Haugesund, Molde, Rosenborg og Brann er alle med i kampen om medaljer. Tre av dem har fortsatt Europa å konsentrere seg om. Uansett, dette blir jevnt.

 

Ranheim – Sandefjord

Ranheim har støtet på en liten fartsdump. Noe som ikke er uvanlig og spesielt ikke for et nyopprykket lag. Laget som har sjarmert oss i senk i vår ser ut til å slakke litt av. De har to tap og en uavgjort de siste tre kampene og har skåret to mål. Det skal sies at de kunne skåret mot Start sist, men det endte ikke slik.

Sandefjord har fått litt fart på sakene etter at Marti Cifuentes tok over. Ser man på forutsetningene skulle det dog ikke mye til å doble antall seire. Sandefjord har fått heng på lagene over seg. Og hvalfangerne må fortsette å plukke poeng skal de ha sjans på å overleve. Start og Stabæk ser friskere ut, tett blir det i bunnen.

Det er akkurat dette scenarioet som er interessant på søndag. Et litt vaklende Ranheim som har sikret plassen mot et Sandefjord som må ta poeng i disse kampene. Kastrati er borte, Azemi er kommet inn. Engblom tar nok plassen. Ranheim har mistet Eggen Rismark ti Brann, det er et stort tap for trønderne. Jeg føler oddsen ikke reflekterer situasjonen og velger å prøve meg på en sylfrekk dobbeltsjanse til Sandefjord. Jeg liker oddsen og spillet.

 

Oddstips: Sandefjord +0.5 – 1.98 hos Mr Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑