3 anbefalte kjøp og salg før FPL-runde 3

Skrevet av FantasyEspen

To runder er unnagjort i Fantasy Premier League, og bytter er mer aktuelt enn noen gang. Mange har spart opp to bytter, mens noen andre klarte ikke å holde seg unna etter første runde. Noen står stille, mens noen vet nøyaktig hva de skal gjøre. Hvilke spillere bør vurderes inn og ut?

mr green liga
Bli med i vår Fantasyliga hvor vi deler ut 5000 kr + 500 kr hver måned fra Mr Green! Ligakode: 2002555-461284 (eller trykk på bildet for å auto-joine)

 

3 anbefalte kjøp

Marcos Alonso (6.6m)

Mange trodde at Alonsos tid som beste forsvarsspiller på fantasy var over etter at han flyttet tilbake til en normal venstre back rolle, men med 3 målpoeng på de 2 første rundene er det ingenting som tyder på det. Han topper alene med 6 avsluttninger blant forsvarspillere (foran Mendy og Davies med 5). Dette sammen med 3 «attempted assists». Chelsea står foreløpig med full pot, og deres kommende kampprogram tyder på enda flere poeng for Chelsea og Marcos Alonso.

marcos-alonso-man.jpg

Danny Ings (5.5m)

Etter et veldig positiv innhopp i første runde, med 3 avsluttninger og 4 «attempted assists», fulgte Ings opp med scoring i debuten fra start mot Southampton. Bare Aguero og Mitrovic har flere avsluttninger i løpet av de to første rundene, som gir oss håp for et lite røverkjøp til kun 5.5m.

Henrik Mkhitaryan (7.1m)

«Mkhi» har uten tvil vært blant Arsenals beste spillere i starten av sesongen, hvor spesielt hans siste kamp mot Chelsea med et mål og en assist skilte seg ut. Foreløpig står han bak Arsenals eneste to mål, i tilegg til  7 «attempted assist», flere enn noen andre spillere i samme periode.
mkhi_3.jpg

2 anbefalte salg

Ben Davies (5.9m)

Davies var et vågalt punt for de som valgte å gå for waliseren fra starten, som egentlig bare har vært uheldig med å ikke notere seg for målpoeng. Helt i toppen både på avsluttninger og «attempted assists». Nå blir kampprogrammet tøffere, med blant annet en tur til Old Trafford neste, i tilegg til at Rose er tilbake i full fitness. Dette kan bety rotasjon mellom disse, som vi har sett før.

Christian Eriksen (9.4m)

Eriksen har selvsagt samme kampprogram som Davies, og når spillere som Mane, Richarlison og nå sist Mkhi fyrer på alle sylindere blir det tøft å holde på den kreative midtbanespilleren fra Danmark.

Christian-Eriksen.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑