Fantasy ESN: Disse bør du bruke Wildcard på!

Skrevet av FantasyEntusiasten

I alt Premier League kaoset er det viktigere enn noen gang å også følge med på Eliteserien Fantasy. Dette er en periode hvor det er mulighet for å klatre mye, hvis man tar de riktige valgene. Noen har brukt Wildcardet allerede, mens andre bruker det veldig snart. Jeg har sett litt på hvilke spillere man må ha på laget.

 

Keepere:

Andre Hansen (6.5m): Andre Hansen er et trygt og solid valg, og er en keeper vi vet kommer til å holde mye nullen. Har 9 rene bur allerede, og det kommer nok en del flere.

Forsvar:

Vito Wormgoor (6.7m): Trenger ingen beskrivelse. Nederlenderen har vært Fantasy-gull hele sesongen, og det er livsfarlig å ikke ha han på laget. Dette viste han senest i forrige runde med hele 18(!) poeng.

Vito Wormgoor jubel 2017.jpg

Birger Meling(7.8m): Assistkonge på Norges beste defensive lag må man ha med på et wildcard. Kan til tider bli flytta opp på midtbanen/vingen, noe som gjør han enda mer fristende.

Aleksander Stølås(6.3m): Dødballspesialist Stølås står med 1, 15, 11, 7, 1, 11, 9, og 8 poeng på de siste 8 kampene. Om Haugesund har en god dag er det nesten garantert at Stølås er involvert.

Midtbane/angrep:

Eirik Hestad(7.6m): Har blitt en poengkonge etter han ble flytta opp på vingen. Levert i 5 av de 6 siste kampene. Scoret nylig i Europaligaen også, så ingenting å si på formen.

Erling Braut Håland(7.3m): Norges heteste spiller for øyeblikket? 21, 16, 5 og 10 poeng på de siste 4 kampene han har starta er helt sinnsyke tall. Kan bli stygt hvis han starter hjemme mot Ranheim til helga.

4079e072-dfeb-43b8-817a-0d694d724fbb

Marcus Pedersen(11.4m): Tippeligaens toppscorer og den sikreste kapteinen i hver hjemmekamp. Taper også mye verdi ved å selge.

 

Jokere:

Kevin Kabran(6.1m): Har blomstra etter Rekdals ankomst og står med 4 mål på de 6 siste kampene. Meget spennende om han får fortsette å spille på topp.

kevin-kabran-828x552

Aron Smarason(5.6m): Nok en spennende spiller, som spiller spiss. Kraftig underpriset til bare 5.5m, og tar også straffene til kanarifuglene. Kun eid av 3%, så dette kan være en fin mann til å hjelpe deg til ta igjen kompisene dine i ligaen.

Franck Boli(6.9m): Har satt fjorårets toppscorer Ohi i skyggen. 3 mål mot Rosenborg og Molde sier sitt, og med Sandefjord og Ranheim i de to neste hjemmekampene er det nok enda flere mål i vente. Kan fort ta straffene også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑