Fantasy PL: Disse 3 spillerne bør du kjøpe og selge!

Skrevet av FantasyEspen

Enda en runde står for tur, og wildcard-knappen begynner for flere å friste mer enn noen gang. Mange spillere begynner virkelig å vise form, mens andre blir suspendert eller skadet i flere kamper. Hvem skal man beholde, og hvem skal man kaste ut?

3 spillere du bør kjøpe

Marcos Alonso (6.7m)

Nevner Alonso igjen fordi flere ikke fulgte tipset forrige uke. Han svarte med 11 poeng, og har du fortsatt en grunn for å ikke ta han inn? Bournemouth, Cardiff og West Ham de neste tre kampene gjør det veldig vanskelig å se bort ifra den offensive spanjolen.

marcos-alonso-man

Theo Walcott (6.7m)

For mange en naturlig erstatter for Richarlison. Tre målpoeng på de siste to kamperne. To fine hjemmekamper i Huddersfield og West Ham de to neste kampene. Han har ikke registrert så mange skudd, men kommer til store sjanser, og må ta mer ansvar når Richarlison er borte.

DU5_s2qXUAEZP-K.jpg

Patrick Van Aanholt (5.5m)

Endelig begynner kampene å se bra ut for Palace, og dette er noe Van Aanholt kan benytte seg godt av med mulighet for CS og målpoeng fremover. Han har fem målpoeng på de siste seks kampene hvis vi tar med kampene fra forrige sesong. Han har vært mye med offensivt i år, og har blant annet hatt flere skudd på mål samt et mål i krysset annullert for offside.

 


3 spillere du bør selge

Richarlison (6.7m)

Tre kamper karantene sier sitt, og det blir tungt å holde den prisen på benken, som også vil synke. Egentlig ikke så mye mer å si, et enkelt bytte.

Paul Pogba (8.2m)

Paul Pogba er eid av hele 18 %, og man har ikke tid til å vente på at Manchester United skal begynne å fungere igjen. Både han og Manchester United har vært veldig varierende i prestasjonene hittil, og han er nokså høyt priset. Det finnes bedre valg som både er dyrere og billigere.

5569782.jpg

Roberto Firmino (9.5m)

Han er eid av nesten 30 %, og har ikke kommet i den gode målpoeng-formen som vi alle har ventet på. Det har man ikke tid til å vente på. Da er det bare å få han bort, spesielt når kampprogrammet til Liverpool begynner å bli ganske tøft.

Liverpool v TSG 1899 Hoffenheim - Champions League First playoff round, Game 2 - Anfield Stadium

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑