Oddstips: Lillestrøm – Vålerenga

Skrevet av Marius Nyman

Runde 20 bød på skifte av serieleder. Brann tapte fortjent mot VIF og dermed kunne Rosenborg ta over tabelltoppen. Haugesund fortsetter sin fantastiske sesong og gir seg ikke i kampen om medalje, kanskje gullet også? Molde tapte nok en kamp og jeg blir rett og slett ikke klok på laget. Lillestrøm fikk en etterlengtet seier og tar det med seg til møtet mot rivalen Vålerenga.

To lag som ønsker å kjempe i toppen av norsk fotball, men klarer det ikke. I hvert fall ikke  de siste årene. Lillestrøm vant cupen i fjor men det stopper der. Det er litt synd å se to så tradisjonsrike lag ikke klare å komme seg på det absolutte toppnivået. Men for en kamp det skal bli!

rfohrfh
Spill på kampen hos Coolbet HER

Det er slike kamper og derby som setter fyr og stemning i Eliteserien. I slike kamper kan alt skje. Frode Kippe kan heade inn eller klinke til, Daniel Fredheim Holm kan gjøre det ting med ball i beina og kanskje en joker fra Island får skrevet sitt navn i supporternes hjerter.

Lillestrøm har fire uavgjort på rad hjemme før denne kampen. Det er ofte tett og jevnt på Åråsen, og det blir det garantert i dag. 1-1, 2-2, 1-1 og 0-0 er de fire siste resultatene på Åråsen. Det stinker ikke mål, men begge lag ser friske så det er lov å håpe.

Vålerenga ser mye bedre ut, og Abu har virkelig stabilisert midtbanen til laget fra øst i Oslo. Vålerenga har tre strake tap borte i serien og ønsker nok å endre på det. Jeg tror det blir mål, og jeg tror det blir skåret av en joker. Det er ofte tøft og jevnt i slike kamper. Straffer kan det også bli. Lillestrøm har fått inn en spiller jeg er stor fan av, nemlig Arnor Smárason. Islendingen tar straffer og ser meget farlig ut i boksen. Dette er mannen jeg tror skårer i derbyet. Når man får hele 3.75 i odds så må man nesten ta det.

 

Oddstips:

Arnor Smárason til å score – 3.75 hos Coolbet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑