Rundens lag i Premier League (runde 4)

Skrevet av Mathias Brobakk Nordgård

Runde 4 er over, og Liverpool troner på toppen av tabellen når vi går inn i landslagspausen. Rett bak Klopp’s menn finner vi Chelsea og noe overraskende Watford. Sistnevnte lag tok en imponerende seier mot Tottenham i helgen, og to av spillerne deres er tatt ut på rundens lag fra fotballfans.net

Keeper: Rui Patricio (Wolverhampton)

Portugiseren med flere viktige redninger i bortekampen mot West Ham. Spesielt redningen på Marko Arnautovic sitt forsøk etter 81 minutter var viktig og helt matchavgjørende. Adama Traore avgjorde kampen med 1-0 scoringen sin på overtid.

 

Høyreback: Kyle Walker (Manchester City)

En glimrende kamp av høyrebacken, som gjør det meste rett denne runden. Bunnsolid og et aktivum offensivt. Scorer sitt første mål i den lyseblå drakta tidlig i andreomgang og kroner en strålende kamp med å bli matchvinner når City slår Newcastle med 2-1.

1b39f710-ae15-11e8-aac1-f7a1195778d8_Kyle-Walker

 

Midtstopper: Antonio Rüdiger (Chelsea)

Solid kamp i midtforsvaret av tyskeren i en kamp som var nok en god prestasjon av Maurizio Sarris Chelsea. Spiller med autoritet og behersker også Sarris krav om ambisiøs frispilling bakfra. Slo nesten 100 pasninger i 2-0 seieren over Bournemouth (97) og traff på 90 % av dem.

 

Midtstopper: Craig Cathcart (Watford)

Solid i begge bokser og topper kampen med å bli matchvinner med sin heading i vinkelen etter 76 minutter. Dermed vant Watford — et lag som var tippet i bunnen av mange — 2-1 over Tottenham og sin fjerde strake kamp av fire mulige.

2411258-50123930-2560-1440.jpg

 

Venstreback: Josè Holebas (Watford)

Har lenge vært kjent for sin presise dødballfot og grekerens venstrefot ble igjen avgjørende da Watford slo Tottenham, da han hadde målgivende på begge scoringene. Solid kamp alt i alt og alltid en trussel offensivt når han kommer fremover.

 

Høyreving: Raheem Sterling (Man City)

Et strålende plassert skudd fra Sterling ga City ledelsen mot Newcastle. Med sin bevegeligehet, uforutsigbarhet og fart var Sterling alltid en trussel, og den lille angriperen ser ut til å slippe der han slapp forrige sesong.

1_Manchester-City-vs-Newcastle-United-United-Kingdom-01-Sep-2018
Foto: EPA-EFE/REX/Shutterstock

 

Sentral midt: P-E. Højbjerg (Southampton)

Dansken var sjefen på midtbanen da Saints tok med seg en solid 2-0 ledelse fra Selhurst Park lørdag. Kronet det hele med scoring på overtid, etter et sugende løp på en kontring.

 

Sentral midt: David Silva (Man City)

Hadde sannsynligvis sin beste sesong i hele karrieren forrige sesong og ser ut til å fortsette denne sesongen. Instrumental i det meste City gjorde offensivt mot Newcastle og kun marginer gjorde at Silva endte uten scoring og assist i en kamp City med normal uttelling ville vunnet med mer enn ett mål.

 

Venstreving: Eden Hazard (Chelsea)

Det blir utrolig spennende å følge Eden Hazard i et mer offensivt Chelsea-lag denne sesongen. Tidvis meget god mot Bournemouth og det skjer nesten alltid noe når magikeren har ballen. Strålende komninasjon med Alonso når han fastsetter resultatet til 2-0 etter 85 minutter.

TELEMMGLPICT000173089824_trans_NvBQzQNjv4BqpVlberWd9EgFPZtcLiMQfyf2A9a6I9YchsjMeADBa08
Foto: AFP

 

Spiss: Alexandre Lacazette (Arsenal)

Skuffet litt forrige sesong og det er forventet mer av franskmannen denne sesongen. Meget god kamp av han i 3-2 seieren borte mot Cardiff og han er helt avgjørende for at London-laget får med seg tre poeng. Nydelig flikk til Aubameyang når sistnevnte åpner målkontoen. Blir matchvinner i det 81.minutt når han hamrer ballen oppi nærmeste hjørne. En klasseavslutning.

 

Spiss: Glenn Murray (Brighton)

Måltyven en konstant trussel for Fulham-forsvaret hele kampen, i en kamp som til slutt endte 2-2 på sørkysten. Murray skaffer straffesparket som Pascal Gross brenner i førsteomgang. Reduserer til 1-2 med en kontrollert avslutning etter 67.minutter og er meget sikker på straffe når han utligner til 2-2 etter 84 minutter.

 

Her er rundens lag for runde 4:

gfvbgtfrvgtfrb
Formasjon 4-4-2

 

 

2 kommentarer om “Rundens lag i Premier League (runde 4)

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑