Oddstips: Nations League

Skrevet av Anders Lilletvedt

De fleste av oss har alltid gruet oss til disse landslagspausene, men nå er den tid forbi! UEFA Nations League er et ligaspill, bestående av alle 55 UEFA-lag, som erstatter de forhatte privatlandskampene som ikke betyr noe. NL (Nations League) deler landene opp i fire nivåer, liga A, B, C og D, etter UEFA-rankingen slik den var 11. Oktober 2017.

 

England vs. Spania

20:45

Toppoppgjør i Liga A. England spiller trolig i 3-1-4-2 som de har til vane å gjøre under Gareth Southgate. Dette fungerte svært dårlig mot Belgia i VM og jeg tror det vil fungere veldig dårlig mot Spania også. Isco & Marco Asensio har startet sesongen meget sterkt i La Liga og har terrorisert motstandere sålangt denne sesongen for Real Madrid. Det blir ingen enkel oppgave for Kyle Walker, Harry Maguire og John Stones å håndtere de sammen med Iago Aspas/Alvaro Morata på topp.

Harry_Kane_in_Russia1.jpg

I motsatt ende vet vi hvilke kvaliteter Harry Kane besitter, og vi vet at han fort kan score både ett og to mål på en dårlig dag. Vi så også dødballstyrken til England med Maguire, Stones og Kane i VM, hvor de skapte store sjanser i nesten hver situasjon. Kieran Trippier har en giftig frisparksfot som han har vist frem i både VM og i Premier League denne sesongen.

 Oddstips:


Over 2.0 mål - 1.70 hos Coolbet

Begge lag til å score - 1.91 hos Coolbet

 

 

Tidligere spill:

Italia vs. Polen

20:45

Både Italia og Polen ønsker nok begge å glemme VM 2018. Italia klarte ikke å kvalifisere seg, og Polen skuffet enormt etter å ha herjet i kvalifiseringen. Roberto Mancini har tatt over Italia, men har enda til gode å holde nullen i de tre første kampene mot Nederland, Frankrike og Saudi-Arabia.

Part-PAR-Par8281121-1-1-0
Roberto Mancini tok over jobben som trener for Italia tidligere i år (Foto: Yahoo)

Det er mange gode offensive spillere på begge lagne i Lorenzo Insigne, Mario Balotelli & Andrea Belotti for Italia, mens Polen har Robert Lewandowski og Arakdiusz Milik på topp.

Polen slapp inn fem mål på tre kamper under VM og så fryktelige ut defensivt. Italia er stort sett et godt defensivt lag med Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci i de bakre rekkene, men jeg tror Mancini vil trenge litt tid på å finspisse dette laget og synes at oddsen for at begge lag scorer frister.

Oddstips:

Begge lag til å score - 2.30 hos Coolbet

 

Litauen vs. Serbia

20:45

Serbia imponerte voldsomt i VM-kvaliken hvor de toppet gruppen sin og var svært nære å gå videre fra gruppespillet i VM. Har en fin blanding av unge og rutinerte spillere som Sergej Milinkovic-Savic (23), Nemanja Matic (30), Aleksandar Mitrovic (23), Dusan Tadic (29) og Adem Ljajic (26). Serbia bør vinne ganske komfortabelt mot et Litauen som knapt klarer å score mål. Mitrovic har sett meget bra ut og får nok mange muligheter til å score i denne kampen.

Oddstips:

Aleksandar Mitrovic til å score - 2.10 hos Coolbet

Serbia -1.0 (Asian Handicap) - 1.85 hos Coolbet

Tyskland vs. Frankrike

(20:45)

Først ut er to av storkanonene fra Liga A – Tyskland mot Frankrike. Joachim Löw & Tyskland har mye å bevise etter fiaskoen i VM, men jeg tror de vil slite enormt med tempoet til Kylian Mbappe som er i storform for tiden.

efefefefefef.png

Vi så også et Frankrike-lagf som hadde defensive problemer mot Kroatia og Argentina i VM, så jeg tror et bedre Tyskland-lag skal klare å score mot Frankrike som stiller med Alphonse Areola i mål.

Oddstips

Begge lag til å score - 1.73 hos Coolbet
Begge lag scorer + Frankrike vinner - 5.50 hos Coolbet
Kylian Mbappe til å score - 3.20  hos Coolbet

cl-gjenbruk.png
Les også: Hvem vinner Champions League?

Tsjekkia vs. Ukraina

20:45

Det blir ofte mange mål når disse lagene er involvert, spesielt Ukraina. Noe rustne defensivt, men har gode offensive spillere som Andriy Yarmolenko & Yevhen Konoplyanka som kan skape store problemer for hjemmelaget. Patrik Schick har ikke fått det helt til i Roma-drakten enda, men er spådd en stor framtid for Tsjekkia. Kan by på problemer sammen med spissmaker Josef Sural.

Oddstips:

Over 2.0 mål - 1.82 hos Coolbet

 

Norge vs. Kypros

20:45

Norge skal rett og slett være mye bedre enn Kypros her, og det vil sjokkere meg om de ikke klarer å vinne komfortabelt på hjemmebane med en så sterk lagoppstilling. Sannysynlig blir den slik:

Norge (4-4-2): Jarstein – Elabdellaoui, Nordtveit, Ajer, Meling – Moi, Berge, Henriksen, S. Johansen – King, Maars Johnsen.

Norge står med 4-0-1 de siste fem kampene og har vist klar bedring under Lars Lagerbäck. Kypros står med 0-1-4 og jeg har svært liten tro på at de vil forbedre den statistikken til kveldens kamp. Slipper ofte inn mål tidlig og har ligget under til pause i fire av de fem siste kampene.

Oddstips:


Norge -1.0 (Asian Handicap) - 1.55 hos Coolbet

Norge/Norge (Pause/Fulltid) - 2.08 hos Coolbet

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑