Fantasy PL; Her er tre spillere du bør kjøpe

Skrevet av Jonas Tangen Hoff

Denne helgen er det landslagspause, og historikken tilsier at mange tar i bruk wildcardet i denne pausen. Spørsmålene er mange. Skal man gå uten Salah? Hvordan får man inn Hazard?

Vi i fotballfans.net velger derfor å bruke den lange ventetiden på å se på hvem som har levert varene så langt i sesongen, og hvilke spillere vi kan forvente poeng fra i tiden som kommer.

4 spillere som har imponert

 

Benjamin Mendy ( 6.4) var før sesongen mer kjent for sin aktivitet i sosiale medier, enn for sine prestasjoner i City-drakten. De som likevel hadde troen på franskmannen, har virkelig fått igjen for tiltroen. Har i fantasy-sammenheng sett meget bra ut, der han alltid er en trussel fremover på banen. Selv om City har sluppet inn mål i de tre siste kampene, har ikke dette hindret poengfangsten til Mendy, som står med 15 – 8 – 4 – 5 på de første fire kampene.

Sadio Mané (9.9 ) har seilt frem som en ” must-have ” i et offensivt Liverpool-lag. Selv om vi før sesongen mente at å gå uten Salah ville være galskap, er det nok mange som bruker landslagspausen på nettopp det spørsmålet. Personlig så foretrekker jeg å stå med begge, men nå som en rekke storkanoner har våknet samtidig, kan man da vurdere Salah opp mot Mané + 3.1 millioner.

rtgyujik
Les om Andy Robertson sin utrolige reise i vår artikkel her!

Marcos Alonso (6.8) har i de to siste sesongene vært ” must have ” på et hvert lag på grunn av sin vingback-rolle under Antonio Conte. Men før årets sesong uttalte Spanjolen at han så frem til sin nye rolle under Sarri, der han slapp å bidra like mye offensivt. Denne uttalelsen gjorde at en rekke managere gikk uten Alonso fra start av, noe mange angrer på nå. Et mål og fire assist er nemlig fasit så langt, og med poengfangsten 11- 13 – 11 – 9 på de første fire kampene, står Alonso med flest poeng av samtlige på spillet.

Aleksandar Mitrovic (6.7) har vært en åpenbaring så langt i sesongen. Etter runde 1, var det flere som stilte spørsmål om vi nå ville få en sesong uten gode alternativer hos de billige spissene. Dette har serbiske Mitrovic nærmest alene motbevist, for med en startpris på 6,5 er det bare Aguero som har flere poeng enn den tidligere Newcastle-spilleren. Fire mål og en assist er rett og slett imponerende.

 

Disse tre bør du kjøpe

Romelu Lukaku (11.0) har på grunn av VM blitt ignorert av mange managere i starten av sesongen. Selv med mål mot Brighton i runde 2, har den storvokste belgieren blitt bortprioritert til fordel for storkanoner som Aguero og Aubameyang. I kampen mot Burnley viste Lukaku tegn til gammel storhet med sine to mål. Vi vet alle hva som bor i den storvokste United-spissen, det store spørsmålstegnet så langt, har vært hvorvidt problemene i og rundt klubben har påvirket poengfangsten til spillerne.

cl gjenbruk
Hvem vinner Champions League? Les mer her!

Eden Hazard (10.7) var tidvis fantastisk i sommerens verdensmesterskap, og forventingene har dermed vært store når Hazard nå skal spille i et mer offensivt Chelsea-lag. Den belgiske magikeren har sakte men sikkert kommet inn i laget til Sarri, og mot Bournemouth viste at tegn til den Hazard vi kjenner. På grunn av usikkerhet rundt spilletid for Willian/Pedro, seiler Hazard nok en gang opp som det åpenbare valget i et målrikt og underholdende Chelsea-lag.

edenhazard-cropped_1ate7tmdkujxj1f2a59lcndt9y

Ryan Fraser (5.6) kan være nøkkelen til å få på plass storkanoner som Lukaku, Mané, Hazard, Aguero, Mendy og Alonso på laget sitt. Har blant de aller høyeste xA (expected assists), noe som så langt har resultert i ett mål og én assist. Vil dra nytte av et fint kampprogram i tiden som kommer, og skiller seg dermed ut som et realt alternativ som en billig fjerdemann på midtbanen.

En kommentar om “Fantasy PL; Her er tre spillere du bør kjøpe

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑