Oddstips: Nations League (del 2)

Skrevet av Andreas Flåten (@TacticalBettor)

Helgen er over og Nations League fortsetter inn i den nye uken. Med det har vi plukket oss ut noen friske og interresante oddsspill som vi skal se nærmere på. Spania tar imot VM-finalisten Kroatia i kveld.


Les mer om: 3 spillere du bør ha i Fantasy PL

Spania – Kroatia

Tirsdag 20:45

Kroatia sjokkerte på mange måter en hel fotballverden da de tok seg helt til finalen i årets VM-sluttspill. Et teknisk begavet lag i kombinasjon med en fysisk robust sentrallinje, gjorde nærmest rent bord i Russland før de ble stoppet av Frankrike i finalen. Likevel var dette en stor opptur for det kroatiske landslaget, og bidro til å skape folkefest i de kroatiske gater.

rtyujik.png
Dagens kamp hos Coolbet – 100% tilbakebetaling + pengene tilbake ved 0-0!

Spania på sin side kom seirende ut av en jevn gruppe med Portugal, før de på uheldigvis ble slått ut av vertsnasjon Russland på straffe-konkurranse i den første utslagsrunden. I kontrast til Kroatia, ble dette et brutalt møte med seg selv i døren for spanjolene, som etter EM-triumfen i 2012 har lite å vise til i form av troféer. En sterk tropp med mange glimrende fotballspillere, men resultatene har uteblitt.

Uavhengig av dette har vi her to lag som liker å skape ting fremover på banen. Begge lag er stjernespekket i de offensive rekkene, og det lukter mål av dette oppgjøret. Hvordan lagene stiller fra start er foreløpig usikkert, men den grunnleggende filosofien om å spille offensiv fotball sitter nok dypt forankret i begge lag uansett.

Oddstips:

Begge lag scorer - 2.08 hos Coolbet

 

 

Tidligere tips:

Portugal – Italia

Mandag 20:45

Mandag kveld braker Portugal og Italia sammen i Liga A. To lag av den mer defensive sorten, som begge liker å ligge lavt og kontre motstanderen i senk. Dermed kan dette fort bli en kamp av det mer tette slaget, der dueller, frispark og cornere regjerer.

Portugal skal på papiret være sterkere enn italienerne da de kvalifiserte seg til sommerens VM-sluttspill. Noe Italia ikke greide. Og med stjerner som Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva og Goncalo Guedes i troppen, understrekes dette faktumet.

gfvnhghfnghfnj
Fansbet har mange spennende oddsboosts til kampen. Spill på de HER

Italia er derimot ikke et lag å kimse over. Etter fiaskoen i den foregående VM-kvalifiseringen, står nasjonen ovenfor en oppbygging av landslaget som skal sikre at de kan kjempe om å gjenta sine historiske bragder. Dermed har nye, unge og talentfulle spillere kommet inn. Disse skal utgjøre en miks av friskt blod og rutine, sammen med eldre spillere som Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci.

cl gjenbruk
Hvem vinner CL? Vi har sett på de heteste kandidatene!

Det er allikevel tidlig for Italia og Roberto Mancini i denne prosessen, der laget angivelig skal spille i en 4-3-3 formasjon. De kommer nok ikke til å begeistre verden på ny med det første, og i en kamp som dette, mot et bunnsolid Portugal-lag, kan oppgaven bli svært tøff.

Oddstips:

Porugal til å vinne - 2.35 hos Fansbet

Under 2.5 mål - 1.51 hos Fansbet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑