To oddstips i PL runde 5

Skrevet av Mattis Fiske

Premier League er endelig tilbake igjen etter landslagspausen, og vi har sett på to av kampene denne helgen.

3splr til fpl

 

Bournemouth – Leicester

Lørdag 16:00

Begge disse lagene tapte mot lag fra «topp seks» forrige runde. Tross dette, så henger begge lag bra med etter fire serierunder, og begge ligger plassert på øvre halvdel. Bournemouth ligger plassert på en sterk sjetteplass med sine sju poeng og 6-5 i målforskjell, mens lørdagens bortelag ligger to plasser lengre ned med identisk målforskjell.

Eddie Howe’s mannskap har som sagt hatt en god start tross forrige rundes tap borte mot Chelsea. Skulle laget ta tre poeng vil det se bra ut for «The Cherries». De har nemlig aldri stått med mer enn fire poeng etter fem kamper i Premier League etter opprykket i 2014/15-sesongen.

Urovekkende er det at til tross for syv poeng, så fortsetter forrige sesongs akilleshæl – det defensive. Det har blitt baklengs i tre av fire kamper med totalt fem innslupne mål. Det var kun tre lag som slapp inn flere enn Bournemouth’s 61 baklengs i 2017/18-sesongen, og lagets sisteskanser kunne kun kreditere seg for fattige seks «clean sheets». Et gått stykke unna gullhansken med andre ord.

cb fantasy
Bli med på Coolbet sin fantasyliga med store pengepremier

Leicester har ikke så mye mer å slå i bordet med angående det defensive fra forrige sesong. Klarte bare tre «clean sheets» på sine 19 kamper på reise. Det som er mer gledelig for Claude Puel’s menn, er at de scoret hele 31 ganger på fremmed gress, noe som var femte best i ligaen.

To lag som helt klart har sine styrker framover i banen, og som besitter angrepsspillere som kan bøtte inn mål. Ingen av lagene har noen skader av større betydning. 66% av alle Bournemouths kamper i fjor og 68% av alle Leicester bortekamper endte med over 2.5 mål, så dette ligger an til å bli nok et målvennlig oppgjør for disse lagene. Syns overlinjen er mer enn spiselig. Spiller derfor et spill på at det scores minimum tre mål på Vitality Stadium.

Oddstips: 

Over 2.5 mål  - 1.90 hos Coolbet

 

Wolverhampton – Burnley

 Søndag 14:30

Søndagens første kamp mellom Wolverhampton og formsavake Burnley. Gjestene, Burnley, ligger nest nederst på tabellen etter en meget svak start på sesongen. Jeg har allerede spilt mot «The Clarets» to ganger, og jeg velger å gjøre det en tredje gang allerede nå.

Wolves har startet sesongen helt på det jevne og står med 1-2-1 så langt, der uavgjortresultat hjemme mot regjerende mester Manchester City er høydepunktet. Vant sist borte mot den noe overraskende tabelljumboen, West Ham, etter at Adama Traore satte inn vinnermålet tre minutter på overtid.

Raul Jimenez er usikker etter å ha pådratt seg en mindre skade på landslagsoppdrag for Mexico, og vil være et betydelig savn om han ikke rekker kampen. En spiller som absolutt er ute for Wolves er portugiseren, Ivan Cavaleiro.

uytuytghj.png

 

Burnley har etter fjorårets kanonsesong kommet ned på jorden igjen, og har kun fått med seg ett fattig poeng så langt. De har kombinert seriespill med europacup-spill, noe som ikke har slått positivt ut for dem.

Etter å ha blitt slått ut av Olympiakos, har de nå kun hjemlige cuper i tillegg til serie å fokusere på – noe som kan sies å være like greit sånn som sesongen har startet. Burnley kan stille fulltallig, minus Steven Defour – som fortsatt er noen uker unna å bli spilleklar.

Burnley så temmelig hjelpeløse ut hjemme mot Manchester United sist, og noterte seg knapt for en målsjanse til tross for at de måtte jage scoring etter at Manchester-laget gikk opp i en tidlig ledelse. Wolves har sett skarpe ut, og skal være kapable med sin kreative midtbane å bryte gjennom et Burnley-lag som, også denne kampen, kommer til å legge seg dypt inne på egen halvdel. Prøver et spill på at Wolverhampton vinner til fulltid.

Oddstips:

Wolverhampton vinner - 1.80 hos Coolbet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑