Oddstips: Arsenal – Everton

Skrevet av Mattis Fiske

Etter at seks runder er unnagjort begynner tabellen å utforme seg etter forventningene. Vi har tatt en nærmere kikk på ett oppgjør som finner sted i London denne runden.

Premier League-runden avsluttes søndag klokken fem når Arsenal tar imot Everton hjemme på The Emirates. To lag med en helt middels innledning på sesongen. Arsenal startet sesongen med to tap mot henholdsvis Chelsea og Manchester City, før det deretter har blitt tre strake seire. Fasit så langt er ni poeng og 10:9 i målforskjell. Everton står med 1-3-1, og tapte sist mot det daværende poengløse West Ham, på Goodison Park.

Arsenal har vunnet tre av de fire siste hjemme mot Everton med minst to mål, og har også scoret to eller flere i alle de fire kampene. «The Gunners» sliter veldig mot de «6 store» for tiden, men sagaen er en helt annen hjemme mot de femten gjenværende lagene. De har vunnet de 21 siste hjemmekampene i serien mot disse lagene. En seiersrekke som strekker seg tilbake til februar 2017. Av disse 21 kampene har hele 15 blitt vunnet med en margin på minst to mål.

GettyImages.1023132388.jpg

Everton har ikke klart å holde buret rent én gang så langt denne sesongen, og Pickford vil nok få mer enn nok å stri med denne ettermiddagen også. Har kun vunnet én bortekamp mot de «6 store» på de femten siste forsøkene, og har også sluppet inn over dobbelt så mange som de har klart å få inn den riktige veien.

Klarer ikke å se for meg at dette kan bli noe annet enn en ny hjemmeseier for Arsenal. Aaron Ramsey scoret hat-trick i det motsatte oppgjøret forrige sesong så da får vi tro og håpe at han kan klare noe av det samme nå. Synes at oddsen på ren Arsenal-seier er mer enn spiselig.

 

Oddstips:
Arsenal vinner - 1.49 hos Coolbet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑