Oddstips til Premier League (runde 6)

Skrevet av Andreas Flåten

Endelig er det helg igjen! De europeiske storligaene returnerer etter en midtuke med både Champions League og Europa League, og vi har sett oss ut noen pene oddsspill fra Premier League som sikrer overskudd på spillkontoen.

Fulham – Watford

Lørdag 13:30

Etter fire strake seire og en kanonåpning på årets sesong kom omsider det første tapet for Watford forrige helg. Laget ligger fortsatt på en knallsterk fjerdeplass, og møter nå et Fulham som har hatt en trøblete start på sesongen tross sine mange kjøp i hundremillioners-klassen.

Fulham-fansen forventer nok en opptur på hjemmebane her, etter uavgjort mot Brighton og tap mot Manchester City i forrige runde. De trenger virkelig tre poeng her om de skal holde følge med sitt eget ambisjonsnivå om å etablere seg i Premier League. Foruten den store pengebruken, er det også essensielt at resultatene går i deres favør om de skal klare dette. Jeg forventer at London-laget går ut med en offensiv innstilling og jakter den første scoringen her, sånn at de havner i førersetet i kampen.

Watford har bare spilt én bortekamp så langt i sesongen, noe som kan forklare deres sterke form. Denne éne bortekampen vant de riktignok, men det var mot et tafatt Burnley lag som har kommet tregt i gang på eget gress.

De sorte og gule ønsker nok å komme tilbake på vinnersporet igjen her, og opprettholde den gode rekken med resultatet. Personlig synest jeg de mangler kvalitet nok i laget til å forsvare den foreløpige fjerdeplassen de ligger på, og jeg frykter at de kan få det tøft mot et Fulham lag som sakte men sikkert begynner å bite fra seg.

Oddstips: 

Fulham vinner og begge lagene scorer – 4.50 hos Coolbet

 

Leicester – Huddersfield

Lørdag 16:00

Ingen av disse lagene er i særlig god form for tiden. Leicester har tapt sine to siste, og Huddersfield har enda til gode å vinne en kamp i årets sesong. Dermed er lagene plassert på henholdsvis 10. – og 18. plass på tabellen. Tross sine «bare» seks poeng så langt, har Leicester scoret i alle sine fem kamper og kunne fort fått med seg flere poeng om marginene var på deres side. Huddersfield har sett svake ut som forventet, og står med to scoringer og 11 baklengs på sine fem første kamper.

Hjemme på King Power Stadium skal Leicester være favoritter til å ta med seg alle tre poengene her, noe de høyst sannsynlig også gjør. Huddersfield er rett og slett for dårlige til å kunne ha noe som helst å stille opp med mot et lag som har sett brukbare ut i et relativt tøft åpningsprogram.

Oddstips:

Leicester vinner – 1.62 hos Coolbet

 

Manchester City – Cardiff

Lørdag 16:00

Etter tre strake kamper uten å score, har Cardiff funnet nettmaskene tre ganger på de siste to kampene. Resultatene har likevel uteblitt, og de mørkeblå fra Wales har enda ikke plukket sin første trepoenger i årets sesong. Den må de nok se langt etter også i dette oppgjøret, når regjerende mester Manchester City kommer på besøk.

Neil Warnock står med et snitt på 0,9 mål per kamp som Premier League manager, og etter å ha scoret i sine to siste kamper forventer jeg at det blir smultring for bortelagets forsvar her om man følger statistikken. City har vært gode også i år, og borte mot et Cardiff lag som skal kjempe i bunnstriden denne sesongen, kan jeg ikke se at de skal ha noen som helst problemer med å dra seieren komfortabelt i land.

Oddstips:

Manchester City vinner og holder nullen – 1.73 hos Coolbet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑