Tre spillere du bør kjøpe og selge i FPL runde 7

Skrevet av Jonas Tangen Hoff

Det nærmer seg avspark i den syvende runden av Premier League og dermed også en ny runde med FPL. Nye formspillere dukker opp, mens skader og rotasjon skaper utfordringer i midtbaneleddet. Jeg ser på hvilke spillere som bør inn og hvem som er på tide å få ut av laget før helgen.

 

rgttggt.png
Sjekk ut vår kombinerte lagoppstilling med Chelsea og Liverpool – Med eller uten Salah?

3 SPILLERE DU BØR KJØPE

Harry Kane (12.4) har så langt denne sesongen variert voldsomt i prestasjonene, men vi vet alle hva som bor i den engelske superspissen. Med Huddersfield (b), Cardiff (h) og West Ham (b) i de tre neste kampene, kan det være verdt å gamble på at Kane finner tilbake målformen fra fjorårssesongen.

Jamie Vardy (8.9) står med en eierandel på bare 4,1 %, og kan være en spennende differensial frem mot nyttår. Leverte ett mål og én assist i kampen mot Huddersfield i helgen, og statistikken (syv skudd, seks i boksen og tre store sjanser skapt) viser at det er mere i vente for Leicesters målsnik. Møter bare ett topplag på de ni neste kampene, og med Newcastle, Everton, West-Ham, Cardiff og Burnley på de fem neste, kan det være lurt å hoppe på toget allerede nå.

jamie-vardy-leicester-manchester-united-goal-celebrates-record_3382673.jpg

  • Midtbaneleddet har vært en lagdel med en rekke gode alternativer, men skader og rotasjon har ført til mere usikkerhet blant de billige alternativene. Er man på jakt etter noen som kan fylle en slik plass, kan man se til Vardys lagkamerat James Maddison(6.8). Han er et billigere alternativ spikret i tierrollen, og tar både corner og frispark.

Matt Doherty (4.4) seiler frem som et bra alternativ i den nedre prisklassen. Mange hadde stor tro på Wolves før sesongen, og selv om det har tatt litt tid å samkjøre maskineriet, begynner ulvene virkelig å se kollektivt solide ut. En vingback med en eierandel på 2,4 % er interessant, særlig når de tre neste kampene er Southampton(h), Crystal Palace (b) og Watford (h). Ser veldig farlig ut fremover, noe som særlig i de enkleste kampene kan resultere i offensive poeng.

 

Hvem skal ut?

Pedro (6.7) ble av mange sett på som et billigere alternativ til Hazard, men har som så mange ganger før endt opp med å skuffe de mange som hentet han inn. 25, 67 og 0 spilte minutter på de tre siste er ikke noe å rope hurra for, og det kan derfor være lurt å se etter andre alternativer på midtbanen.

Lucas Moura (7.4) står med en eierandel på hele 22,8 %, noe prislappen og prestasjonene så langt selvsagt er en stor bidragsyter til. Med Dele Alli og Son tilbake for fullt, og Lamela som banker på for en plass på laget, kan dette føre til reduserte minutter og dårligere uttelling i tiden fremover.

20180219-The18-Image-Lucas-Moura-Tottenham-Debut-vs-Rochdale

Henrikh Mkhitaryan (7.0) var på alles lepper etter Chelseakampen i runde 2, men armeneren har ikke levert varene etter dette. Når han i tillegg er rotasjonsutsatt og har slitt med småskader, er det på høy tid å bytte ut midtbanespilleren. Programmet til Arsenal er riktignok veldig tiltrekkende, men da er nok lagkamerater som Ramsey og Aubameyang bedre alternativer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑