Oddstips til Premier League (Runde 7)

Skrevet av Mattis Fiske

Jeg har denne runden tatt en kikk på hva som kommer til å skje på London Stadium lørdag formiddag, samt det noe tannløse oppgjøret i Wales mellom Cardiff og Burnley.

West Ham – Manchester United

Etter en forferdelig start på sesongen, med fire strake tap og sisteplass, har det etter hvert løsnet for West Ham. Laget fra Øst-London har omsider fått sving på sakene, og er nå ubeseiret på sine tre siste kamper (i alle turneringer). Har virkelig imponert i sine to siste seriekamper, med en overbevisende seier borte mot Everton, og sist, et meget sterkt uavgjortresultat hjemme mot Chelsea. Kvintetten Sanchez, Reid, Lanzini, Carroll og Wilshere er ute for «The Hammers», der de tre første sliter med knærne, mens to sistnevnte er ute med ankelskader.

fgrtverfge.png
Fansbet har mange oddsboosts på kampen – Spill på de HER

Gjestene fra den røde delen av Manchester har heller ikke hatt en god sesongåpning. Etter seks serierunder er fasiten ti poeng og sjuendeplass (tre seire, én uavgjort og to tap). De er allerede åtte poeng bak ligaleder Liverpool. Selv om resultatene ikke bør skape krisestemning, så har det oppstått gnisninger mellom ulike aktører underveis. Dette ser ut til å ha nådd sitt foreløpige klimaks etter ligacup-tapet mot Championship-laget Derby på Old Trafford. Etter den kampen bekreftet Mourinho at han skulle fjerne Pogba som visekaptein, noe som kommer i kjølevannet etter Pogbas kritikk av lagets spillestil etter uavgjort-kampen mot Wolverhampton i forrige runde. Få fravær for forrige sesongs serietoer, der kun de to argentinerne Rojo og Romero mangler.

Hva alt dette oppstyret har å si for kampen er vanskelig å si, men at flere Manchester United-spillere har vært oppgitte over sjefens behandling av Pogba er ingen god inngang til kampen. Synes West Ham har sett mye bedre ut i det siste, noe også resultatene tilsier, og jeg klarer ikke å se for meg at nåværende Manchester United-utgave skal kjøre over dette West Ham-laget. De to forskjellige inngangene lagene har til denne kampen, der ‘The Hammers’ er i dytten, mens gjestene har alles øyne på seg, sier meg at en odds på at det er under 50% sjanse for at minst ett poeng blir igjen i London er for bra til å stå uberørt.

Oddstips:


West Ham/Uavgjort – 2.06 hos Fansbet

Cardiff – Burnley

 

Cardiff har hatt en nitrist start på sesongen, og har kun klart å produsere tre mål på seks kamper. Har dog klart å klamre seg til to poeng etter to målløse uavgjort-resultater mot henholdsvis svak motstand i Huddersfield og Newcastle. Befinner seg i øyeblikket nest nederst, og begynner å bli desperate etter en tre-poenger. Neil Warnocks menn fikk stryk da Manchester City tok turen forrige runde og tapte 0-5. De røk 1-4 på Stamford Bridge runden før der igjen. De blåkledde må klare seg uten skadede Peltier, Gunnarson og Mendez-Laing.

rgttggt

Burnley karret seg opp fra jumboplass og opp til 16.plass etter at de noe overrakende nedsablet formlaget Bournemouth 4-0 på Turf Moor forrige runde. Fjorårets stjerneskudd, Nick Pope, er fortsatt ute, men erstatter Joe Hart har gjort en god figur i de seneste kampene. ‘The Clarets’ må også klare seg uten Gibson, mens Brady er usikker grunnet dårlig kampform.

Vi har her to lag som til sammen har scoret ti mål etter seks serierunder, hvor fire av dem kom fra Burnley i forrige runde. Det betyr at disse to lagene til sammen scorer mindre enn ett mål per runde, nærmere bestemt 0,83 mål per runde. Cardiff har så langt sluppet inn mest i ligaen sammen med Huddersfield, men så har de allerede møtt Chelsea, Manchester City og Arsenal, så noe annet enn et så høyt tall hadde vært overraskende. To defensivt innstilte lag som ikke kommer til å risikere all verden gjør at jeg setter en slant på at ikke begge lag finner veien til nettmaskene denne søndagen.

Oddstips:

Begge lag scorer ikke – 1.76 hos Coolbet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑