Odds-spesial: 13 tips denne helgen

Skrevet av Anders Lilletvedt

Denne runden har jeg funnet mange kamper jeg tror vil inneholde mange mål, noen longshots på de suverene serielederne i Eredivise, et Viking-lag i flytsonen og mye mer!

Florø – Viking

Søndag – 15:00 – OBOS-ligaen

Det nest dårligste laget i OBOS-ligaen, Florø, møter formlaget i OBOS, Viking. De står med åtte seire på deres ti siste kamper og er à poeng med Aalesund og Mjøndalen på toppen av tabellen. Jeg ser ingen grunn til at Viking ikke skal fortsette den gode formen her, og bør slå Florø som sannsynligvis rykker ned denne sesongen. Skal være stor forskjell på disse lagene og Viking vant 2-1 tidligere i år.

velkomstbonus-coolbet.png
Velg din egen velkomstbonus hos Coolbet – Registrer deg HER

Oddstips:

Viking -0.5 (Asiatisk handicap) – 1.73 hos Coolbet

 

 

Sarpsborg 08 – Strømsgodset

Søndag 18:00 – Eliteserien

Etter en god start på sesongen har det virkelig raknet for Sarpsborg etter at de avanserte i Europa League. Står med seks strake tap og møter et nedrykkstruet Strømsgodset. Har sett begge lag score + over 2.5 mål i deres syv siste kamper og det blir nok ikke noe mindre mål mot et Strømsgodset-lag som spiller like dårlig defensivt denne sesongen. Strømsgodset trenger virkelig denne seieren for å få en liten luke til Lillestrøm, Start og Stabæk. Her bør det bli mål begge veier.

Oddstips:

Begge lag scorer + Over 2.5 mål – 2.00 hos Fansbet

 

Lillestrøm – Stabæk

Søndag 18:00 – Eliteserien

Nedrykks-kamp i Eliteserien. Lillestrøm ligger nest sist, men Stabæk har kun ett poeng mer på trygg plass. Lillestrøm fikk en svært etterlengtet og viktig seier mot Tromsø forrige runde og trenger en seier her for at lagene over ikke skal få noen luke. Stabæk snudde 1-2 til 3-2 på imponerende vis i sluttminuttene mot Ranheim sist runde og trenger disse tre poengene sårt de også. Vant 3-2 sist lagene møttes på Nadderud i år og det blir nok mange mål i denne nervepirrende kampen også. Scorer ett av lagene så må det andre laget fram og jakte utligningen.

Oddstips:

Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.95 hos Fansbet

 

Lille – Marseille

Søndag 21:00 – Ligue 1

Lille er det laget som har sluppet inn færrest mål med sine seks i Ligue 1 sammen med PSG og Montpellier. De har dog ikke møtt all verden til motstand og skal nå opp mot det nest-mestscorende laget i Ligue 1, Marseille, med sine 19 mål på syv kamper. Marseille ligger på en fjerdeplass og kan klatre seg opp til sølvplass ved seier her. Anført av Florian Thauvin så vant Marseille 5-1 sist lagene møttes, hvor han scoret to mål og er allerede oppe i fem mål denne sesongen. Jeg tror Lille vil få problemer med å håndtere Thauvin og har størst tro på at Marseille kan vinne denne kampen.

Oddstips:

Marseille DnB (pengene tilbake ved uavgjort) – 1.80 hos Fansbet

Longshot: Florian Thauvin til å score 2+ mål – 9.00 hos Mr. Green


 

 

Gårsdagens tips:

Bayer Leverkusen – Dortmund

Lørdag 18:30 – Bundesliga

Bayer Leverkusen har hatt en relativt svak start på sesongen og ligger på en 11. plass i Bundesliga. Sliter først og fremst på bortebane, men har også møtt tøffe motstandere i Bayern München, Wolfsburg og Mönchengladbach, som alle har endt i tap. Skal opp mot Dortmund som kan ta over serieledelsen ved seier. De er det mestscorende laget i Bundesliga denne sesongen med 15 mål på fem kamper. Ofte mye mål involvert når disse lagene møtes og normalt sett ville jeg spilt Dortmund-seier her, men det lugger veldig på bortebane hvor de ikke har vunnet på syv kamper. Tror begge lag scorer og at det kan bli noen mål.

Oddstips:

Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.83 hos Fansbet

 

rgttggt

Eibar – Sevilla

Lørdag 18:30 – La Liga

Det er bare å ta av seg hatten for det Pablo Machin har gjort den siste uken med Sevilla. Gått fra å tape mot Getafe og Betis, samt fått uavgjort mot Villarreal, til å smadre St. Liege i Europa League samt Levante og Real Madrid i La Liga. Eibar er et sterkt hjemmelag som vant hele 5-1 mot Sevilla på Estadio Municipal de Ipurua forrige sesong, men jeg har troen på at Sevilla fortsetter der de slapp mot Real Madrid, og at André Silva og Wissam Ben Yedder kommer til å plage livet av Eibar-forsvaret.

Oddstips:

Sevilla DnB (ingen spill ved uavgjort) – 1.65 hos Fansbet

 

Breda – PSV

Lørdag 18:30 – Eredivsie

Breda står med fire strake tap i Eredivise og røk på pinlig vis ut mot Waalwijk fra 2. divisjon i cupen på tirsdag. Har sluppet inn tre eller flere mål i fire av seks kamper denne sesongen. Møter her de suverene serielederne i PSV som står med full pott etter seks kamper og 24 scorede mål. PSV skal vinne dette overlegent så jeg prøver flere handicap-spill i denne kampen med lavere innsats på de høye handicapene.

Oddstips:

PSV -1.5 (Asiatisk handicap) – 1.68 hos Mr. Green

PSV -2.5 (Asiatisk handicap) – 2.75 hos Mr. Green

Longshot: PSV Over 3.5 mål – 3.35 hos Mr. Green

 

Strasbourg – Dijon

Lørdag 20:00 – Ligue 1

Strasbourg hadde ikke marginene på sin side da de tapte 3-2 mot Marseille på overtid på onsdag. Skapte enormt med sjanser og kunne fort ha vært laget som stakk av med seieren. Dijon tapte 3-0 mot Lyon, men resultatet lyver veldig da Dijon skapte flest sjanser og misbrukte enormt mange muligheter. Strasbourg har vunnet 3-2 de tre siste gangene lagene har møttes, og det lukter virkelig mål av disse lagene om dagen.

Oddstips:

Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 2.35 hos Fansbet

 

Real Madrid – Atletico Madrid

Lørdag 20:45 – La Liga

Det er duket for nok et Madrid-derby. Real Madrid gikk på en skikkelig smell og tapte hele 3-0 borte mot Sevilla på onsdag. Burde ha scoret flere mål i den kampen og var heldige som ikke fikk flere mål imot også. Scoret i 29 strake kamper før flausen mot Sevilla og er nok ivrige etter slå tilbake denne helgen.

frufr.png
Sjekk ut Fansbet sine oddsboost til kampen HER

Diego Simeone har virkelig fått i gang Atletico Madrid etter en noe rusten start på sesongen hvor nesten alle sammen avskrev dem i kampen om seriegullet. Lå fem poeng bak både Barcelona og Real Madrid etter fem runder, men har forkortet ned avstanden til to poeng etter at de to førstnevnte tapte mot henholdsvis Leganes og Sevilla. Vant UEFA Super-Cup på imponerende vis mot Real Madrid for halvannen måned siden og skal kunne skape store problemer for et rufsete Real Madrid-forsvar.

Real Madrid går sjelden målløse av banen på hjemmebane og Atletico Madrid ser såpass sterke ut at jeg tror begge lag scorer i denne kampen. Begge lag får også mye cornere og dersom det blir en tidlig scoring til ett av lagene så vil det fort komme mange cornere i jakt på en utligning.

Oddstips:

Begge lag til å score – 1.86 hos Fansbet

Over 10.5 cornere – 1.96 hos Coolbet

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑