Oddstips: Champions League

Skrevet av Anders Lilletvedt

Vi fikk en forrykende start på Champions League-runden i går da CSKA Moskva stod for rundens sjokk og slo Real Madrid 1-0. Real Madrid har nå gått tre kamper på rad uten scoring for første gang siden 11. Januar 2007. Ellers greide Ajax å få med seg ett poeng fra Allianz Arena. Her er kveldens oddstips i Champions League.

fansboost-salah-lfc-napoli.png

PSG – Røde Stjerne

18:55

Rundens soleklare favoritter er PSG som tar imot Røde Stjerne på Parc des Princes i kveld. Røde Stjerne var svært heldige som fikk med seg ett poeng mot Napoli i første runde da den kampen endte 0-0. Der skapte de nærmest ingenting, og Napoli var både uheldige og udyktige foran mål.

PSG skal være en mye vanskeligere motstander enn det Napoli var og er et fryktelig bra hjemmelag. Scoret tre eller flere mål i deres fem første hjemmekamper denne sesongen og et –2.5 asiatisk handicap hadde gått inn i fire av de. Selv om Røde Stjerne er ubeseiret på deres 10 første kamper i Super Liga i Serbia denne sesongen, så har jeg vanskelig for å tro at skal ta med seg noen poeng fra denne kampen.

Oddstips:

PSG –2.5 (Asiatisk handicap) – 1.62 hos Mr. Green

 

Atletico Madrid – Club Brugge

Onsdag 21:00

Topp mot bunn i Gruppe A. Atletico Madrid vant komfortabelt 2-1 borte mot Monaco i første runde, mens Club Brugge tapte 1-0 hjemme for Dortmund. Atletico Madrid har virkelig våknet etter en dårlig start på sesongen og ser bare bedre og bedre ut. Spilte 0-0 mot Real Madrid på Santiago Bernabeu i helgen hvor Jan Oblak var den store helten for Atletico, og Thibaut Courtois på andre siden av banen for Real Madrid. Jeg ble svært skuffet over Club Brugge mot Dortmund etter å ha sett de herje uke etter uke i Jupiler League. Overgangen fra belgisk fotball til Champions League er stor, og hvis ikke Club Brugge greie å score mot Dortmund så skal de få det enda vanskeligere mot et så godt defensivt strukturert lag som Atletico Madrid på bortebane. Når Club Brugge først taper så scorer de sjelden mål, og det tror jeg ikke de klarer i kveld heller.

Oddstips:

Atletico Madrid til å vinne uten baklengs – 1.89 hos Mr. Green

 

Dortmund – Monaco

Onsdag 21:00

Dortmund og Monaco møtes for første gang på to år da Monaco slo Dortmund 6-3 sammenlagt i kvartfinalen i Champions League. Monaco har siden den gang solgt seks av syv spillere på midtbanen/angrep som slo ut Dortmund: Kylian Mbappè, Thomas Lemar, Fabinho, Joao Moutinho, Benjamin Mendy og Bernardo Silva.

16x9

Monaco har ikke vunnet på sine åtte siste kamper og ligger tredje sist i Ligue 1. Har gått målløse av banen i kun tre av ni kamper denne sesongen og det har ikke stått på sjansene, men de ser fryktelige svake ut defensivt. Det passer svært dårlig mot et Dortmund og Marco Reus i knallform. Dortmund er ubeseiret denne sesongen og står med syv seire og to uavgjort. På hjemmebane har de scoret vanvittige 14 mål på tre kamper, et snitt på 4.8 mål per kamp. De bør score mange mål mot dette Monaco-laget og vinne enkelt.

Oddstips:

Dortmund vinner + Over 2.5 mål – 1.83 hos Fansbet

 

Langskudd:

Napoli – Liverpool (21:00)

Sett bort i fra ligacupen mot Chelsea så har Liverpool sett fryktelig sterke ut og er ubeseiret i Premier League. Napoli har ikke sett like bra ut denne sesongen som i fjor og så veldig svake ut defensivt mot Juventus i helgen da de tapte 3-1. Lorenzo Insigne har vært et lyspunkt for Napoli og kan skape litt problemer for Liverpool-forsvaret, men jeg tror trioen på topp for Liverpool vil score flere mål enn Napoli.

Kampens langskudd:

Liverpool til å vinne + begge lag til å score – 3.75 hos Fansbet

Tottenham – Barcelona (21:00)

Spurs stiller uten em førstelagspillere i Dele Alli, Serge Aurier, Christian Eriksen, Jan Vertonghen og Mousa Dembele. De er desperate etter seier her siden de tapte 2-1 på overtid mot Inter Milan i første runde. Slo Huddersfield komfortabelt i helgen etter to nye mål fra Harry Kane, men har sett meget rustne ut i det siste. Tok seg videre på straffekonk mot Watford i Ligacupen, var heldige som ikke fikk 2-2 i fleisen på overtid mot Brighton og før det tapte de tre kamper på rad mot Inter, Liverpool og Watford.

Etter å ha vunnet deres syv første kamper denne sesongen har Barcelona fått to uavgjorte kamper og ett tap på de tre siste mot Athletic Bilbao, Leganes og GIrona. Har virkelig ikke sett ut som seg selv og Gerard Pique har vært svært involvert i samtlige av baklengsmålene. Spørs om ikke Ernesto Valverde velger å benke han til denne kampen, for Harry Kane er ikke nådig om han først får en sjanse til å score.

hjgghfj
Fansbet har disse og flere fansboosts til kveldens kamper!

Jeg tror riktignok at Lionel Messi og co vil slå hardt tilbake mot et Spurs-lag uten så mange viktige spillere. Lionel Messi scoret tre mål mot PSV i 4-0 seieren i første runde, scoret og hadde tverrliggertreff mot Girona, hadde assist og tverrligger/stolpetreff mot Leganes og Athletic Bilbao. Tar cornere fra høyre, frispark og straffer (de fleste). Er sjelden man får så høye odds på Lionel Messi 2+ mål eller mål + målgivende og mot et skadeutsatt Spurs så skal det være muligheter for at verdens beste fotballspiller klarer å få inn en av de eller begge.

Kampens langskudd:

Barcelona til å vinne + Over 2.5 mål –2.75 hos Fansbet (fansboost)

Lionel Messi til å score + gi en målgivende – 8.00 hos Mr. Green

Lionel Messi til å score 2 eller flere mål – 6.00 hos Mr. Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑