4 undervurderte spillere i Fantasy PL

Skrevet av FantasyEspen

Flere må nå jage etter å få tak i Hazard og Kane, og tidligere har folk kriget inn Ryan Fraser fra Bournemouth. Mange av de som tok inn disse spillerne var alt for sene, og tapte både penger og poeng på dette. En viktig del av Fantasy Premier League er å hoppe på spillere før de blir allemannseie.

fansbet avlang banner fpl freeroll.png

Selv har jeg hatt suksess med Fraser fra første runde etter hans fine form på slutten av forrige sesong og imponerende pre-season. Spillere som Doherty kom inn før han hadde fått noen målpoeng, og Hennesey før han leverte tre smultringer på rad. Hvem skal man hoppe på nå? Vi gir deg fire undervurderte spillere du bør kjøpe før de blir populære:

 

4 undervurderte spillere


Anthony Knockeart (5.5m)

Brightons kampprogram fremover er meget gunstig for laget fra sørkysten, og da må Knockeart, som har vært klubbens beste spiller denne sesongen, vurderes. De siste fire rundene har han hatt ti “attempted assists”, og kun David Silva har hatt flere. Han har også tre målpoeng i de siste fire rundene til tross for at han har møtt både Manchester City og Tottenham. Brighton møter ikke noen av «Topp 6»-lagene før om ti runder, og til 5.5m kan dette kjøpet nesten ikke slå feil.

1024px-BHA_v_FC_Nantes_pre_season_03_08_2018-219_(42948986485)

Matt Ryan (4.5m)

Den australske burvokteren spiller på samme lag som Knockeart, og har selvfølgelig samme kampprogram. I et tøft kampprogram har Ryan skuffet litt, men tall fra i fjor gir oss håp om bedre tider. Ingen kunne matche hans 70 % redningsstatistikk forrige sesong, og man kan også håpe på noen CS-poeng fremover, spesielt på hjemmebane hvor Brighton henter flesteparten av sine poeng.

Raheem Sterling (11.1m)

7.8 poeng i snitt per kamp er det bare Hazard som kan slå. Fem målpoeng de siste fire rundene er det også bare Hazard som kan matche. Tre skudd i boksen ble kun slått av Gylfi Sigurdsson forrige runde. Med 11 skudd i boksen de fire siste rundene troner Sterling øverst av alle spillere. Han skaper også masse sjanser, og har 12 «attempted assists» de siste fire rundene. Eid av bare 5% så  han kan være en stor “differensial” for å klatre fremover. Møter Liverpool borte i neste kamp, så man kan muligens vente en runde, men man bør absolutt ha et øye på engelskmannen, som fortsatt har potensiale til å bli enda bedre.

35805452714_3c821105be_b

Marko Arnautovic (7.0m)

Større “main-man” i et lag skal man lete lenge etter. West Ham med og uten Arnautovic er to helt forskjellige lag. 17 målpoeng i 2018 er det bare Hazard, Sterling, Aguero, Kane og Salah som kan slå, til tross for at Arnautovic er flere millioner billigere. Mange vil hoppe på Arnautovic når kampprogrammet blir litt bedre, men han har vist flere ganger at han også kan levere i kamper mot “Topp 6”. Han har allerede steget i pris, så det er bare å komme seg på toget så fort man har mulighet.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑